Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Indira pred vsemi: Še enkrat ponovi, pa boš ostal brez zob

13. 4. 2018; 10.00
Avtor: K.M.
indira ekic zobje

foto: Planet TV

S čem je Henrik tako zelo razjezil nekdanjo sotekmovalko in simpatijo Indiro Ekić.

Henrik Lutz je včeraj že tretjič zapustil hišo The Biggest Loser Slovenija. Nato pa se je v oddaji Od težaka do bedaka pridružil še komentatorski trojki Jasni, Andreju in Indiri, s katero sta bila sotekmovalca v prvi sezoni šova o hujšanju. Kar pa pomeni, da so se zopet spustili v debato o otipavanju. 

V eni izmed preteklih oddaj je Blaž potožil, da se dekleta pritožujejo, da jih Henrik otipava. O tem se je le-ta razpisal tudi na svojem facebook profilu, kjer je to odločno zanikal. So se pa zato komentatorji spomnili na prvo sezono in domnevno otipavanje Indire, ki ga Henrik še vedno ne priznava. Je pa po včerajšnji oddaji postalo jasno, da je težava v tem, da se Henrik ne zaveda, da je dejansko otipaval. "Jaz pravim, da si, ti praviš, da nisi. Tudi če punce pravijo, da si jih, jim verjamem, tebi ne," je povedala Indira. "Ko sem te klofnil po riti, si potem rekla, da ne smem, potem te nisem več," je sicer priznal Henrik, a je ob tem še vedno poudarjal, da ni šlo za otipavanje. "Nisem te prijel za rit, kaj pa si. Samo takole sem se te," je še poudaril. Ob tem pa z rokami pokazal na hitri dotik, oziroma na lahek udarec po zadnjici, ki ga Henrik v svojem razmišljanju ne uvršča med otipavanje. 

Jasna in Andrej sta seveda želela vedeti, če mu je Indira preprečila takšno obnašanje. Indira pa je ponovila svoje besede, ki mu jih je izrekla že v šovu: "Kaj sem ti rekla? 'Še enkrat ponovi, pa boš ostal brez zob. Zobozdravniki so dragi."

Henrik je nato prenehal s svojim obnašanjem, a ni priznal, da je šlo za otipavanje. Jasna in Andrej pa sta mu nato želela še dopovedati, da nikakršen dotik ni dovoljen, če ženska ni dala dovoljena. "Nekaj si naredil, kar ni odobrila, zato ona to obravnava kot otipavanje."

prejšnji članek
Znana novopečena mamica objokuje svoje telo
Svet slavnih
Znana novopečena mamica objokuje svoje telo
naslednji članek
Veselje pri Modrijanih - prihaja dojenček
Svet slavnih
Veselje pri Modrijanih - prihaja dojenček