pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zopet porazno tehtanje, odletel Henrik

13. 4. 2018; 07.00
Avtor: K.M.
henrik lutz

Vrnil se je Henrik. foto: PLANET TV

V tretjem tednu tekmovalci šova The Biggest Loser skorajda niso izgubljali kilogramov ...

Čeprav so na skušnjavi eni pojedli 5 piščancev in drugi 6 piščancev, so vsi tekmovalci verjeli, da ta vnos ne bo vplival na njihovo težo. A temu žal ni bilo teko. Tekmovalci skorajda niso izgubljali kilogramov. Modra skupina je vsega skupaj izgubila 5 kilogramov, rdeči pa 6,4 kilograme. Le-to pa je bilo dovolj za zmago. To pa je pomenilo, da so se modri morali odločiti, ali šov zapusti Henrik, Željko ali Simon

Henrik že doma, hude obtožbe na račun Planet TV-ja.

Štirje tekmovalci, Klara, Rok, Rebeka in Katja so se enoglasno odločili, da šov zapušča Henrik, kljub temu, da je bil ta prepričan, da bo šov zapustil Željko. Henrik je sicer izgubil samo 0.3 kilograma, a to ni bilo krivo za izpad. Razlogi pa so bili tokrat različni. Klaro je zmotilo, da je dobil že drugo priložnost. Rok je mnenja, da Henrik ne more več izgubljati visoke številke kilogramov. Rebeka pa je zopet izpostavila, da bi jim lahko pomagal pri skušnjavi in pojedel nekaj piščanca. Ker Henrik v resnici sploh ni vegan. To je postal samo za potrebe samega šova. 

"Nisem razočaran. Jaz sem že shujšal 45 kilogramov, zdaj sem približno tam, kjer na finalu," je v studiu povedal voditelju Marku Potrču in izpostavil, da bo zdaj njegov cilj samo še maraton in delo z lastnim osebnim trenerjem. Pred odhodom pa je povedal, da se ni naučil ničesar novega in da je prepričan, da bodo številni sotekmovalci razočarani, ker šov zapušča ravno on. 

Sicer pa je recimo Tomaž iz rdeče skupine v zadnjem tednu pridobil kar 3,8 kilograma, a je imel srečo, saj je bil v rdeči skupini. Oziroma nesrečo, saj njegova trenerka Nataša verjame, da je želel namenoma zapustiti šov. 

prejšnji članek
'Požar' pri Kardashianovih: Noseča tudi ljubica!
Svet slavnih
'Požar' pri Kardashianovih: Noseča tudi ljubica!
naslednji članek
Splet razburila sveža fotografija pokojnega Michaela Jacksona
Svet slavnih
Splet razburila sveža fotografija pokojnega Michaela Jacksona