Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

The Biggest Loser: Jok po prepiru med mladenko in 50-letnico

12. 4. 2018; 07.55
Avtor: K.M.
eva, the biggest loser

Eva Aljančič foto: Planet TV

Tekmovalci ne razumejo pomanjkanja spoštovanja pri 29-letni Evi.

V hiši The Biggest Loser Slovenija je prišlo do prvih večjih trenj. Čeprav jih niso ujele kamere, pa se o njih pogovarjajo tekmovalci. Tokrat pa v glavni vlogi ni vedno oblegani Henrik, ampak 29-letna Eva in 50-letna Marta. 

Marta pri vseh velja za nekakšno 'mamo hiše', Eva pa tega ne sprejema. V eni izmed izjav je povedala, da ona svojo mater ima doma in da ne potrebuje še ene. Pogovor med Marto in Rebeko pa je razkril, da naj bi se Eva po obstanku v hiši spremenila. "Ne vem, kaj je z Evo. Namesto, da bi bila vesela, je zadirčna," je povedala Marta. Rebeka pa je dodala, da ji ni nič všeč in da je zelo tiha. 

foto: Planet TV

Kasneje pa je med Marto in Evo očitno prišlo do hudega prepira, ki pa ga je vsaka dojemala drugače. Eva je po prepiru povedala, da se je to med njima nabiralo že dlje časa in da ona Marte ne sprejema kot svojo nadomestno mater oziroma kot vodstveno osebo v šovu. Marta pa je po drugi strani izjavila, da sama do konflikta v telovadnici sploh ni vedela, da med njima konflikt obstaja. Priznala pa je, da sta na koncu jokali obe. 

Očitno je, da na svoj odnos vsaka gleda drugače. Marta je vsaj v kamere zatrjevala, da upa, da se stvari rešijo in da se Evi resnično ne želi vsiljevati. Eva pa je trdila, da se zaveda, da bo zdaj naslednja na vrsti za odstrel, saj se je uprla osebi, ki vodi skupino in da se ji bo to maščevalo. 

Na čigavi strani ste vi? 

prejšnji članek
Splet razburila sveža fotografija pokojnega Michaela Jacksona
Svet slavnih
Splet razburila sveža fotografija pokojnega Michaela Jacksona
naslednji članek
Khloe Kardashian rodila po hudem šoku!
Svet slavnih
Khloe Kardashian rodila po hudem šoku!
#obraziavenija
obraziavenija