stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

'Požar' pri Kardashianovih: Noseča tudi ljubica!

13. 4. 2018; 07.30
Avtor: V. M.
Khloe Kardashian in Tristan Thompson

Khloe Kardashian in Tristan Thompson foto: Profimedia

Škandalu pri resničnostni družini Kardashian kar ni videti konca. Javila se je namreč Tristanova ljubica, ki trdi, da z osovraženim zvezdnikom pričakuje naraščaj.

Tristan Thompson je zanetil ogenj, ki ga bo zelo težko pogasiti. Da se je pri tem pošteno opekel tudi sam, ga najbrž ne gane preveč, kot razkrivajo zadnje novice, gre zgolj za vzorec, ki ga ponavlja že dlje časa. Kaj natanko se dogaja?

Khloe Kardashian je stopila v zvezo s košarkarjem, ko je slednji pričakoval otroka s partnerico Jordan Craig. Ko je zanosila tudi slavna resničnostna zvezdnica, se je zgodba ponovila, po posnetkih in zadnjih razkritjih, se je Tristan za njenih hrbtom dlje časa predajal mesenim užitkom z zapeljivimi dekleti. In kot da slednje ni bilo dovolj, je Khloe doživela še en udarec, ki jo je spravil na kolena. Ena izmed deklet, s katero so Tristana oktobra posnele nadzorne kamere, namreč trdi, da je z njim zanosila.

Dekle, ki se na družabnem omrežju predstavlja kot Stephanie (ms.stephaniee._), je namreč na Instagramu objavila zasebna sporočila, fotografije in žgečljiv posnetek s Tristanom ter ob tem zapisala, da sta v razmerju in da z njim pričakuje otroka. Njena objava je silovito odjeknila, Stephanie pa je kmalu zatem zaklenila svoj profil in najavila, da ni več dosegljiva za medije.

Khloe je 48 ur po pretresljivi novici v porodnišnici v Clevelandu rodila deklico.

prejšnji članek
FOTO: Ranko Babić se je razgalil
Svet slavnih
FOTO: Ranko Babić se je razgalil
naslednji članek
Zopet porazno tehtanje, odletel Henrik
Svet slavnih
Zopet porazno tehtanje, odletel Henrik