mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Mojci Fajs uspela neverjetna vizualna sprememba

17. 4. 2018; 08.00
Avtor: K.M.
MojcaF_studio

Mojca Fajs foto: Planet TV

Po mesecih gibanja ima celo najljubšo vajo.

Številni so bili prepričani, da bo Mojca Fajs tako po izpadu iz šova The Biggest Loser Slovenija opustila telesno vadbo in šla na stara pota. Le-ta pa jim je dokazala nasprotno. Danes je videti povsem neprepoznavna, ima pa celo najljubšo vajo. Lahko verjamete? 

"Prav spomnimo se prvega dne, prvega treninga, ki ga je Mojca opravila pri nas nekaj mesecev nazaj. Napor ji je predstavljala že hitra hoja iz enega v drug konec dvorane. Danes ji je najljubša vaja plank (stabilizacija op. a.). Dokazala je vsem in predvsem sebi, da se vse da, če je volja in če imaš pred seboj cilj," so zapisali pri Sportclubu, ki skrbi za telesno aktivnost izpadlih tekmovalcev prve in druge sezone šova. Njen trud pa je z besedo "legenda" pohvalila tudi Katja, ki je skrbela za prehrano tekmovalcev v prvi sezoni. 

foto: PLANET TV

Je pa Mojca svojo novo postavo pokazala tudi v oddaji Nova zvezda Slovenije. Tik pred nastopom je povedala: "Zvezda bom, ker mislim, da si to zaslužim. Tako da, stas imam, glas pa tudi." Mojca je zapela pesem Santa Maria Irene Vrčkovnik, a s svojim nastopom ni prepričala stroge žirije. Sicer so ji priznali talent, a ji hkrati naročili, da mora na svojem glasu še veliko delati. Je pa Mojca po izpatu z nasmehom vseeno poudarila, da bo nekaj naredila iz sebe in da odhaja z zelo dvignjeno glavo.  

prejšnji članek
Khloe razkrila dvoumno ime novorojenke
Svet slavnih
Khloe razkrila dvoumno ime novorojenke
naslednji članek
Takšna je zvezdnica brez kančka ličil
Svet slavnih
Takšna je zvezdnica brez kančka ličil