nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Khloe razkrila dvoumno ime novorojenke

17. 4. 2018; 09.00
Avtor: V. M.
khloe kardashian

foto: Profimedia

Po nemara najbolj vihravih dneh v življenju zvezdnice Khloe Kardashian, si je slednja vzela čas in na Instagramu razkrila, kakšno ime je nadela svoji prvorojenki.

Resničnostna zvezdnica Khloe Kardashian se je morala v minulih dneh soočiti s številnimi lažmi in prikrivanji, s katerimi jo je šokiral Tristan Thompson. Sredi viharja, o katerem so poročali svetovni mediji, je 33-letnica povila deklico, ki jo je družina Kardashian pričakala z velikim navdušenjem. Navkljub številnim prevaram partnerja, je Khloe dovolila, da jo slednji spremlja pri porodu, kot kaže, pa ga tudi po razmisleku ne bo povsem izločila iz svojega življenja.

Na Instagramu je namreč objavila ljubeč zapis, tekom katerega razkriva ime svoje ljube hčerke. Takole je zapisala: ''Najina mala deklica, True Thompson, je povsem ukradla najini srci in ga napolnila z ljubeznijo. Kakšen blagoslov, da smo lahko v našo družino sprejeli tega angela! Mamica in očka te imava rada, True,'' je Khlohe zapisala poleg fotografije sobe, v kateri se nahaja obilje s helijem napolnjenih rožnatih balonov.

Oboževalci so nad imenom navdušeni, mnogi pa so glasno razmišljali tudi o tem, da se je zvezdnica pripravljena za voljo hčerke celo pomiriti s Tristanom. Kako se bo slednje odvilo, bomo zagotovo še slišali, za enkrat se le govori, da Khloe odhaja k svoji mami Kris Jenner v Los Angeles, saj si želi miru in varnosti domačega doma. Tudi Kris je na Instagramu objavila fotografijo rožnatih balonov ter poleg pripisala, kako zelo vesela je vnukinje in ob tem omenila še, da se je ime True že poprej pojavljalo v njihovi družini. ''Dedkovo ime po očetovi strani je bilo True Otis Houghton ... ime mojega očeta je Robert True Houghton ... zelo me veseli, da je tudi Khloe nadela hčerki ime True.''

prejšnji članek
Gospodinja iz strasti ustvarila kariero in rešila družino
Resničnostni šovi
Gospodinja iz strasti ustvarila kariero in rešila družino
naslednji članek
Mojci Fajs uspela neverjetna vizualna sprememba
Svet slavnih
Mojci Fajs uspela neverjetna vizualna sprememba