pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

72-letnica in 19-letnik v zakon po dveh tednih poznanstva

19. 4. 2018; 12.00
Avtor: V. M.
Gary & Almeda Hardwick

Gary in Almeda Hardwick foto: Profimedia

Zaljubila sta se na prvi pogled in pozabila na svet okoli sebe. Po dveh letih zakona sta še vedno srečna in zaljubljena.

''Leta so le številke, ko govorimo o ljubezni,'' je prepričana Američanka Almeda Hardwick, ki je 53-let mlajšega Garyja spoznala v pizzeriji, kjer je praznoval skupaj s prijatelji. Kot pojasnjuje 19-letni Gary, se je med njima rodila ljubezen na prvi pogled. ''Na Almedi so me najprej pritegnile njene modre oči, do konca pa me je osvojila s svojim karakterjem. Vedno je nasmejana, odlično se ujemava, celo isto glasbo poslušava,'' pove mladenič in nesramežljivo doda, da je njegova draga poleg vsega tudi odlična ljubimka.

Tudi 72-letnica ne skriva naklonjenosti do svojega moža. Kot pravi, je v njem našla sorodno dušo. Da ga želi ob sebi do konca življenja, je ugotovila, ko se je prvič zazrla v njegove oči. Neobičajnemu parčku se je tako močno mudilo zakorakati na skupno življenjsko pot, da sta se poročila po zgolj dveh tednih poznanstva.

Po dveh letih sta Almeda in Gary še vedno poročena. Garyjeva babica nad razmerjem ni ravno navdušena, a se je sprijaznila z njegovo odločitvijo. Veliko bolj pa so Garyju naklonjeni Almedini vnuki, ki v njem vidijo bolj prijatelja, kot dedka. ''Čudno je, drži. Ampak živimo v 21. stoletju in ljudje imajo pravico do tega, da živijo tako, kot jim ugaja,'' je svoje mnenje izrazil 17-letni vnuk Elliott.

Gary in Almeda Hardwick

Gary in Almeda Hardwick foto: Profimedia

prejšnji članek
To je znak, da boste dobili veliko denarja!
Zdravje
To je znak, da boste dobili veliko denarja!
naslednji članek
Fotomodel na kmetiji zganja ljubosumje
Resničnostni šovi
Fotomodel na kmetiji zganja ljubosumje