stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Pompozne grimase žirantov ob pevskih nastopih

20. 4. 2018; 07.00
Avtor: V. M.
nuska

foto: Planet tv

Žirantje svojih grimas niso mogli skriti …

Šov Nova zvezda Slovenije je pognal kolesje na veliki oder, na katerega pa s pogledom ne bodo zrli izbrani štirje žirantje. Vsaj ne takoj in brez lastne pobude. V soboto bomo tako lahko videli, kako se je na bleščečem odru odrezalo 24 izbranih tekmovalcev, ki se potegujejo za naziv najbolj nadarjenega pevca oz. pevke.

Na Planet TV so že postregli z utrinki sobotne oddaje in kot kaže, slednja ne bo zanimiva le zaradi nadobudnih pevcev in pevk. Zanimivo bo namreč spremljati mimiko in obraze žirantov, ki bodo na začetku nastopov sedeli nižje od odra, kar pomeni, da jim bo dogajanje skrito. Nastopajoče bodo tako zgolj slišali, če pa jih bo glas prepričal, pa se bodo lahko s pritiskom na zeleni gumb dvignili in tako kandidatu dali svoj glas.

A če bodo nastopajoči skriti pred žiranti, bomo slednje lahko spremljali prav vsi. Žirante bo namreč ves čas od blizu spremljala posebna kamera, zato ne bodo mogli prav ničesar skriti. Na posebnih ekranih bodo ves čas prikazani njihovi obrazi, tako da bodo pevci, pevke ter tudi občinstvo ves čas vedeli, kako se ob nastopih počutijo.  In pri izražanju občutkov, žirija res ne bo skoparila. Kot smo lahko videli tekom utrinkov, nas čaka pestra paleta grimas, v prav vseh čustvenih odtenkih …

Nekaj utrinkov iz sobotne oddaje, ki bo ob 21.15 na Planet TV.

Nekaj utrinkov iz sobotne oddaje, ki bo ob 21.15 na Planet TV. foto: Planet TV

prejšnji članek
Kaj je zakuhal Darko Klemen?
Svet slavnih
Kaj je zakuhal Darko Klemen?
naslednji članek
Se je Aleksandar spet poredil?
Svet slavnih
Se je Aleksandar spet poredil?