Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tekmovalca šova o hujšanju smo ujeli na dobrodelnem teku

21. 4. 2018; 11.00
Avtor: K.M.
TDOBRNA_EDIT2-114

Zvezdniški obisk prijetno presenetil obiskovalce.

Dobrodelno Dobrno je zaznamoval zvezdniški obisk, s tekom sta svojo dobrodelnost pokazala dva tekmovalca letošnje sezone šova The Biggest Loser Slovenija.

V soboto je na dobrodelnem teku teklo staro in mlado. S svojo prisotnostjo pa sta prijetno presenetila tudi Klara Hrovat Vidmar in Simon Kos, ki ju lahko spremljate v tekoči sezoni priljubljenega šova o hujšanju The Biggest Loser Slovenija. Tekmovalca sta tako združila prijetno s oristnim in simbolno odtekla nekaj kilometrov. Tako sta pripomogla k zbiranju sredstev za družine s posebnimi potrebami. 

Na dobrodelnem dogodku Športni SVET, ki je potekal pod okriljem Radia Aktual in Triatlon kluba Logatec, se je skupaj zbralo kar 200 tekmovalcev, ki so tekli za dober namen. Starejši tekači so se lahko udeležili dvo-, pet- ali 10-kilometrskega teka, sodelovali pa so lahko tudi najmlajši, za katere je bil organiziran cici humanitarni tek, s katerim so v duhu bučne podpore staršev, sorodnikov in prijateljev, pomagali zbirati sredstva za 40 družin s posebnimi potrebami.

Ne odstopata od zastavljenega cilja! 

Kljub kulinaričnim dobrotam, ki so zadišale po prizorišču dogajanja, se zvezdniška obiskovalca nista predala skušnjavi in strogo sledila jedilniku, ki ju je zanju pripravil nutricionist Gašper Grom. Kaj sta torej jedla? Na lahkem kosilu v Termah Dobrna so zanju pripravili 150 g piščančjega fileja z zelenjavno prilogo ter žlico olivnega olja in polovico sladkega krompirja na solati.

Presenečenje dneva, Klara in Simon v družbi DJ Boštjana.

Tekaška preizkušnja ju je vidno izmučila, a sta v duhu dobrodelne note stisnila zobe.

Pravi zvezdniški obisk je tako popestril celotno dogajanje in prijetno presenetil vse zbrane športnike, ki so se z njima fotografirali in prijetno poklepetali.

prejšnji članek
Zakaj Slovenci obožujemo Hrvaško?
Svet slavnih
Zakaj Slovenci obožujemo Hrvaško?
naslednji članek
Romih izginil iz malih zaslonov. Kaj se dogaja?
Svet slavnih
Romih izginil iz malih zaslonov. Kaj se dogaja?