Anamaria Goltes top najstnica Odkrito.si

Dekle Luke Dončića s to objavo marsikomu vzelo ...

ljfw 6 Svet24.si

Ladova Anela osupnila s svojo postavo

energije Petisvet.si

Zaradi tega razpada naše življenje!

hrana v smeteh 2 Svet24.si

Hrana z Rdečega križa končala v smetnjaku

Jan Plestenjak, modrijani, blaž švab Svet24.si

Modrijani so bili prestrašeni, ko jih je poklical...

Hailey Baldwin Najstnica.si

Tako je Justinova mama pokazala svojo naklonjenost...

IRIS MULEJ s hcerko_premiera LUIS IN VESOLJCKI Kolosej Njena.si

Hčerka Iris Mulej ima tako modno kopalnico

Aktualova Roštiljada te čaka 1. junija!
| T. R.

Aktualova Roštiljada te čaka 1. junija!

Med zvezdami se je v peki lani najbolj izkazal Jernej Damjan., M24.si

Največja zabava na prostem se v petek 1. junija vrača na Kardeljevo ploščad še večja, še boljša in še odmevnejša kot lani!

Kmalu bo spet čas za najbolj vroč dogodek letošnjega leta in največjo zabavo na prostem! Kardeljeva ploščad bo v petek 1. junija tako postala prizorišče spektakularne zabave, saj se bosta na enem mestu združila roštilj in prava fešta – najboljša možna kombinacija, ki obljublja noro zabavo ter dobro jedačo in pijačo! Za glasbeno zabavo bodo poskrbela zveneča imena slovenske in hrvaške glasbe, v ritmih glasbenega spektakla pa bo dišalo po okusnih dobrotah z žara.

Dogodek, ki ga ne smete in ne želite zamuditi!

Na največji Roštiljadi bo s pričetkom ob 15. uri močno zadišalo po čevapčičih, pleskavicah in drugih slastnih dobrotah z žara, vse do 20. ure pa pridejo na vrsto tisti še posebej lačni z All you can eat – čevapčiči! Navdušenci vročih dobrot z žara boste zagotovo prišli na svoj račun, saj vam nakup vstopnice omogoča neomejeno preizkušanje! Tudi tistih dobrot, ki jih bodo za vas pripravili znani Slovenci. Ja, prav ste slišali! Pri nas zvezde ne bodo plesale, ampak PEKLE!

Foto: M24.si - All you can eat ponudba čevapčičev je navdušila vse ljubitelje dišečih dobrot z žara.

Foto: M24.si - Na preizkušnjo smo postavili tudi kulinarične veščine naših zvezd, ki so se preizkusile v mojstrski peki dobrot na žaru

Ob vroči kulinarični ponudbi in obilici hladne pijače se bomo družili ob številnih noro zabavnih in družabnih igrah, tekmovanjih in aktivnostih, seveda pa nismo pozabili na ostala ekskluzivna presenečenja!

Iščemo najmočnejšega Slovenca: prihaja tekmovanje SLOVENIJA STRONGEST MAN!

Foto: Promocijski material - Matjaž Belšak, PRO strongman tekmovalec in svetovni prvak 2017 v disciplini ''giant dumbbell'' bo strog ocenjevalec, ki bo preverjal kdo si zasluži naziv najmočnejšega Slovenca

Na tekmovanju, ki bo potekalo med 16. 30 in 19.00 na tekaški stezi za odrom, bodo najmočnejši Slovenci v družbi Matjaža Belška, PRO strongman tekmovalca, lahko dokazali kaj zmorejo! Bodo lahko dvignili hlod ali pa celo avtomobil? Pod budnim očesom svetovnega prvaka 2017 v disciplini "giant dumbbell’" bomo preverili na tekmovanju Slovenija Strongest Man!

Več kot 9 nastopajočih

V večernih urah bodo na oder stopila zveneča imena slovenske in hrvaške glasbe, ki obljubljajo nepozaben večer. Prihajajo: Davor Radolfi, Lidija Bačić, Grupa Vigor, za stopnjevanje vročice večera bosta poskrbeli naši Petkova pumpa in Aktualova galama, z nami pa bodo tudi Učiteljice, Challe Salle, Bojan Ristić in Brass band ter Koktelsi!

Foto: M24.si - Klemen Bunderla in Jure Godler

Bodite del koncerta, ki bo odmeval daleč naokoli in si svojo vstopnico zagotovite zdaj!

Neverjetna cena za nepozabno zabavo z zvenečimi imeni slovenske in hrvaške glasbene estrade vključuje All you can eat ponudbo in zabavno druženje z bogatimi nagradnimi igrami ter celodnevnim dogajanjem, ki bo odmevalo daleč naokoli.


Najcenejše vstopnice po neverjetni ceni 9,90€ so že na voljo, kupite pa jih lahko na vseh Eventimovih prodajnih mestih, Petrolih in Poštah Slovenije. Zagotovite si svojo še danes, saj je število omejeno!

Se vidimo na največji zabavi na prostem, Aktualovi Roštiljadi 2018, ki bo ponovno odmevala daleč naokoli!