GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Matjaž Jelen kljubuje letom, Nina ga je spravila v red

24. 4. 2018; 08.00
Avtor: A. C., Zvezde
matjaz jelen

foto: Osebni arhiv

Rockersko življenje mu je pisano na kožo. Z Nino sta se spoznala v obdobju, ko sta bila oba po neuspešnih zvezah naveličana in brez posebnega upanja v srečo v dvoje.

»Zadnja leta nisem toliko v medijih, sem pa več med oboževalci. V dveh letih smo imeli več kot štirideset koncertov, na katerih nas je videlo in slišalo več kot 120 tisoč ljudi. Z veseljem se sam ali z Nino odzovem povabilu na družabno prireditev, saj že vnaprej vem, da bom srečal prijatelje iz 'mojega' posla, torej glasbe,« pravi Matjaž Jelen, ki je uspel previhariti burne čase.

Z leti je postal večji »ziheraš«. »Zadnja leta sem zaposlen v podjetju, ki se ukvarja z organizacijo in izvedbo prireditev, tudi naših koncertov. To sem počel že pred leti, vmes sem se lotil še gostinskega posla, a sem končal v stečaju,« pravi glasbenik, ki se drži posla, ki ga najbolj obvlada – glasbe in vsega, kar spada poleg. Rockersko življenje mu je pisano na kožo. »Seks in rock 'n' roll sta bila vedno del mojega življenja, z drogami pa nisem imel nikoli nobenega opravka, razen nekaj mladostnih poskusov iz radovednosti. Ko uživam, to počnem brez zavor, največkrat v družbi svoje izvoljenke Nine in v krogu prijateljev. Ti užitki so zabava, hrana, šport in tudi intimnosti z Nino,« je odkrit. Z Nino sta se spoznala v obdobju, ko sta bila oba po neuspešnih zvezah naveličana in brez posebnega upanja v srečo v dvoje. Tistega marčevskega večera pred devetimi leti je šel s prijateljem na koncert v Ljubljano, ona je bila na zabavi prijateljice. Po koncertu sta s prijateljem na poti domov zavila še na pijačo. Ko sta v stala v gneči pred točilnim pultom in čakala na pijačo, je bila poleg Nina. Matjažu je po kratkem ogledovanju dejala: »Saj si ti tisti, ki poje Metulja, a ne?« Želela se je fotografirati z njim. To ji je izpolnil, pa še pijačo je dobil. »Postavila me je v red, ustvarili smo si družinsko gnezdo in uživam življenje,« pravi glasbenik, ki ima srečo, da je bolj prost med tednom, ob koncih tedna, ko so prosti drugi, pa dela. Ostaja mu dovolj časa za gibanje. Obiskuje fitnes, teče, kolesari in se vozi z motorjem. »Včasih sem bolj priden, včasih manj … Ne bojim se staranja. Bolj me je strah, da ne bom doživel vsega, kar si želim.«

prejšnji članek
Zaradi grobosti so želele pobegniti iz šova!
Resničnostni šovi
Zaradi grobosti so želele pobegniti iz šova!
naslednji članek
Henrik Lutz sporočil veselo novico
Svet slavnih
Henrik Lutz sporočil veselo novico
#nasazenazenska
nasazenazenska