mojca horvat Odkrito.si

Mojca Horvat si je podarila novo jadrnico!

meghan markle Svet24.si

FOTO: Meghan Markle ne more več skriti trebuščka

Ženska Petisvet.si

Umreti mora ženska, ki je nosila vsa ta bremena

prometna nesreča, čevelj Svet24.si

V Izoli na prehodu za pešce zbil 13-letnico

Inja Zalta - No Help 1 Svet24.si

Inja Zalta očarala znano romunsko pevko Inno

Ariana Grande Najstnica.si

Ariana Grande končno razveselila oboževalce

kmetija3-22cm Njena.si

Luksuz na kmetiji zgolj past za tekmovalce?

FOTO: Indira Ekić zasijala kot še nikoli
| K.M.

FOTO: Indira Ekić zasijala kot še nikoli

Indira Ekić in Matic Kolenc, M24

V večerni obleki je navdušila in dobesedno zablestela na rdeči preprogi.

Nedeljske podelitve medijskih nagrad žarometi se je skupaj s svojim partnerjem in osebnim trenerjem Maticem Kolencem udeležila tudi tekmovalka prve sezone šova The Biggest Loser Slovenija in komentatorka v oddaji Od težaka do junaka Indira Ekić. Le-ta pa je na rdeči preprogi zablestela kot še nikoli in povsem zasenčila svojega postavnega izbranca.

Indira je tekom prve sezone šova o hujšanju izgubila zavidljivo številko kilogramov, predvsem pa je tudi po koncu šova nadaljevala z delom na oblikovanju svoje postave. V zadnjih mesecih pa je veliko pridobila tudi na svoj samozavesti, kar se je zagotovo poznalo tudi na podelitvi žarometov. Na njih je namreč blestela v modni kreaciji, ki je nastala izpod rok plesalke in modne oblikovalke Gordane Grandošek Whiddon, že izpadle tekmovalke šova Zvezde plešejo. Obleka je zagotovo 'govorila' v prid Indirini postavi. Čipkasti prosojni del je poudaril vitko linijo njenega trupa, črno-bela kombinacija krila pa se je prilegala njeni višini. 

Foto: M24 - Indira Ekić in Matic Kolenc

Nad njenim videzom je bil na podelitvi nagrad navdušen tudi Indirin partner Matic, ki ji je pod fotografijo na instagramu zapisal: "moj diamant." 

Sicer pa je Indira pred dogodkom tudi delala. Naličila je namreč znano Slovenko, ki se je prav tako udeležila podelitve nagrad. Katero? preverite TUKAJ

A post shared by Indira Ekic (@indiraekic) on