ana dolinar 1 Odkrito.si

Joj, kako sta zrasli punci Ane Dolinar!

David Beckham, Elton John Svet24.si

Vsi govorijo o tem: poglejte, kaj je po poljubu z ...

nessie Svet24.si

VIDEO: Nessie obstaja! "Videla" jo je 8-letna ...

911_rotated Svet24.si

FOTO: Njegovim poceni vinjetam je nasedlo 3500 ...

sladoledna lučka Najstnica.si

V boj proti vnetju s sladolednimi lučkami

donald melania trump Njena.si

Donald Trump poskrbel za ogorčenje

harry, meghan markle2 Njena.si

Razkrit resnični razlog Harryjevega joka na ...

FOTO: Indira Ekić zasijala kot še nikoli
| K.M.

FOTO: Indira Ekić zasijala kot še nikoli

V večerni obleki je navdušila in dobesedno zablestela na rdeči preprogi.

Nedeljske podelitve medijskih nagrad žarometi se je skupaj s svojim partnerjem in osebnim trenerjem Maticem Kolencem udeležila tudi tekmovalka prve sezone šova The Biggest Loser Slovenija in komentatorka v oddaji Od težaka do junaka Indira Ekić. Le-ta pa je na rdeči preprogi zablestela kot še nikoli in povsem zasenčila svojega postavnega izbranca.

Indira je tekom prve sezone šova o hujšanju izgubila zavidljivo številko kilogramov, predvsem pa je tudi po koncu šova nadaljevala z delom na oblikovanju svoje postave. V zadnjih mesecih pa je veliko pridobila tudi na svoj samozavesti, kar se je zagotovo poznalo tudi na podelitvi žarometov. Na njih je namreč blestela v modni kreaciji, ki je nastala izpod rok plesalke in modne oblikovalke Gordane Grandošek Whiddon, že izpadle tekmovalke šova Zvezde plešejo. Obleka je zagotovo 'govorila' v prid Indirini postavi. Čipkasti prosojni del je poudaril vitko linijo njenega trupa, črno-bela kombinacija krila pa se je prilegala njeni višini. 

Foto: M24 - Indira Ekić in Matic Kolenc

Nad njenim videzom je bil na podelitvi nagrad navdušen tudi Indirin partner Matic, ki ji je pod fotografijo na instagramu zapisal: "moj diamant." 

Sicer pa je Indira pred dogodkom tudi delala. Naličila je namreč znano Slovenko, ki se je prav tako udeležila podelitve nagrad. Katero? preverite TUKAJ

A post shared by Indira Ekic (@indiraekic) on