stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

FOTO: Indira Ekić zasijala kot še nikoli

24. 4. 2018; 08.00
Avtor: K.M.
Indira Ekić in Matic Kolenc

Indira Ekić in Matic Kolenc foto: M24

V večerni obleki je navdušila in dobesedno zablestela na rdeči preprogi.

Nedeljske podelitve medijskih nagrad žarometi se je skupaj s svojim partnerjem in osebnim trenerjem Maticem Kolencem udeležila tudi tekmovalka prve sezone šova The Biggest Loser Slovenija in komentatorka v oddaji Od težaka do junaka Indira Ekić. Le-ta pa je na rdeči preprogi zablestela kot še nikoli in povsem zasenčila svojega postavnega izbranca.

Indira je tekom prve sezone šova o hujšanju izgubila zavidljivo številko kilogramov, predvsem pa je tudi po koncu šova nadaljevala z delom na oblikovanju svoje postave. V zadnjih mesecih pa je veliko pridobila tudi na svoj samozavesti, kar se je zagotovo poznalo tudi na podelitvi žarometov. Na njih je namreč blestela v modni kreaciji, ki je nastala izpod rok plesalke in modne oblikovalke Gordane Grandošek Whiddon, že izpadle tekmovalke šova Zvezde plešejo. Obleka je zagotovo 'govorila' v prid Indirini postavi. Čipkasti prosojni del je poudaril vitko linijo njenega trupa, črno-bela kombinacija krila pa se je prilegala njeni višini. 

Indira Ekić in Matic Kolenc foto: M24

Nad njenim videzom je bil na podelitvi nagrad navdušen tudi Indirin partner Matic, ki ji je pod fotografijo na instagramu zapisal: "moj diamant." 

Sicer pa je Indira pred dogodkom tudi delala. Naličila je namreč znano Slovenko, ki se je prav tako udeležila podelitve nagrad. Katero? preverite TUKAJ

A post shared by Indira Ekic (@indiraekic) on

prejšnji članek
Jan Plestenjak: Hvala vam!
Svet slavnih
Jan Plestenjak: Hvala vam!
naslednji članek
MasterChef: Anna priznala, da najraje kuha gola
Resničnostni šovi
MasterChef: Anna priznala, da najraje kuha gola
#nasazenazenska
nasazenazenska