Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Urban pričel peti zaradi te poškodbe

26. 4. 2018; 08.00
Avtor: V. M.
urban vidmar

foto: Planet TV

Njegova glasbena pot se je rodila iz bolečine …

Urbana Vidmarja smo spoznali v šovu Nova zvezda Slovenije kot postavnega country žrebca, katerega glas je navdušil zlasti ženski del publike. Da je pričel igrati kitaro in razvijati svoj basovski glas, je bil ključen pripetljaj, ki je nekoliko omajal njegovo zdravstveno stanje.

Urbana je namreč v svet glasbe ponesla poškodba hrbta. Slednja je nastala kot posledica trdega dela v vinogradu in domačega fitnesa. "Ko sem nekega dne po delu v vinogradu delal še počepe s 120-kilogramskimi utežmi na ramah, sem začutil, da se mi je nekaj usedlo v hrbet. Bolečine so trajale tri tedne, in ker ni šlo na boljše, sem obiskal zdravnika. Slikanje je pokazalo poškodbo hrbta – hernijo. Takrat sem moral mirovati in najti neki nadomestek za fitnes. In tako sem začel igrati kitaro in pisati pesmi. Glasba me je povsem prevzela," je za Planet Tv spregovoril o svoji zgodbi Urban.

Svetlolasec si danes življenja brez glasbe ne predstavlja več. Svojo energijo trenutno usmerja v glasbeni šov, ki mu bo nemara pomagal do uresničevanja zastavljenih ciljev. Prepoznavnost, ki jo je deležen v zadnjem obdobju, pa s seboj prinaša tudi zanimanje nežnejšega spola. "Moram reči, da so odzivi zares neverjetni, sploh veliko deklet mi piše. A za zdaj ostajam samski, moja prioriteta pa glasba in šov Nova zvezda Slovenije. Se pa ukvarjam tudi s prevajanjem skladbe za duet s Katayo, ki vam ga obljubljava že kmalu," pojasnjuje 23-letnik.

Urban Vidmar foto: Planet TV



prejšnji članek
Melania čez noč navdušila Američane!
Svet slavnih
Melania čez noč navdušila Američane!
naslednji članek
Indira razkrila skrivnost iz svoje spalnice
Svet slavnih
Indira razkrila skrivnost iz svoje spalnice