Bankomat
Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa ni veljavna? To je razlog

1712649659-0122maribor4-3-1712649604353
Necenzurirano

Ovadena županja, ki je po ovinkih prišla do občinskega neprofitnega stanovanja

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Melania čez noč navdušila Američane!

26. 4. 2018; 09.00
Avtor: V. M.
melania in donald Trump

foto: Profimedia

Prva dama Amerike polni časopisne stolpce, kjer se vrstijo besede polne pohval in občudovanja. Melania Trump je stopila iz moževe sence in več kot navdušila.

Če so ameriški mediji doslej o Melanii Trump pisali z malce posmehljivim tonom, se je slednje kot kaže povsem spremenilo. Njihovo občudovanje je pritegnila z odlično organizirano slavnostno večerjo, tekom katere je dokazala, da se za lepo podobo skriva močna, dostojanstvena ženska, z odličnimi organizacijskimi sposobnostmi.

Zakonca Trump sta v Beli hiši gostila francoskega predsednika Emmanuela Macrona in njegovo soprogo Brigitte. foto: Profimedia

Donald in Melania sta v Beli hiši gostila francoskega predsednika Emmanuela Macrona in njegovo soprogo Brigitte. Z načrtovanjem in pripravami prve državniške večerje je prva dama Amerike pričela že pred meseci, zasnovala je namreč prestižen večerni dogodek, ki je osupnil z vrhunsko dodelanimi detajli.

O dogodku in nastopu Melanie ameriški mediji poročajo z občudovanjem. Prva dama je namreč stopila iz moževe sence in se pokazala v povsem novi luči. Mediji so jo tekom poročajna označili za karizmatično, dostojanstveno in premišljeno žensko, ki predstavlja popolno nasprotje impulzivnega soproga.

prejšnji članek
Otroci in izbranka Jureta Koširja se odlično razumejo
Svet slavnih
Otroci in izbranka Jureta Koširja se odlično razumejo
naslednji članek
Urban pričel peti zaradi te poškodbe
Svet slavnih
Urban pričel peti zaradi te poškodbe
#nasazenazenska
nasazenazenska