mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Otroci in izbranka Jureta Koširja se odlično razumejo

26. 4. 2018; 10.00
Avtor: K.M.
PREBUJANJA_Jure Košir s spremljevalko

Simona in Jure

Odlični odnosi so vedno najbolj pomembni v vsakem odnosu. Tega se zagotovo zaveda tudi nekdanji slovenski smučar Jure Košir.

Od ločitve nekdanjega slovenskega smučarja Jureta Koširja in strokovnjakinje za telesno vadbo ter zdravo življenje Alenke Košir je minilo že nekaj časa. Od takrat sta oba svojo srečo našla v novih partnerjih, oba pa se tudi trudita, da so vsi v dobrih odnosih. 

Alenka je tako pred časom odšla na dopust v Miami s svojim partnerjem Markom, njegovimi in svojimi otroki. Zdaj pa je v javnost prišla še fotografija, ki kaže na to, da se vsi trije otroci, Alina, Anika in Jalen, odlično razumejo tudi z Juretovo izbranko Simono Škrobar. Le-ta se je namreč Juretu in otrokom pridružila na pretekli premieri filma, nadnaravne grozljivke, Resnica ali izziv. Vseh pet skupaj jih je nasmejanih z veseljem poziralo za fotografske objektive. Izžarevali pa so predvsem pozitivno energijo. Lepo pa je videti, ko se odnosi med družinskimi člani tudi po takšni prelomnici ne skrhajo. 

Sicer pa je Jure v ponedeljek praznoval svoj 46. rojstni dan. S Simono pa sta se odpravila na zanimivo vožnjo z motorji, na kateri sta zavila tudi proti prelazu Vršič, kjer je nastala spodnja fotografija. 

A post shared by Kolosej (@kino.kolosej) on

A post shared by Jure Košir (@jurekosir_) on

prejšnji članek
Foto: Mala princesa je modna ikona
Svet slavnih
Foto: Mala princesa je modna ikona
naslednji članek
Melania čez noč navdušila Američane!
Svet slavnih
Melania čez noč navdušila Američane!
#obraziavenija
obraziavenija