Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slovenska zvezdnica priznala, da si bo povečala prsi

28. 4. 2018; 09.00
Avtor: Revija Zvezde
Anja Jenko in Mario Pejčič

Anja Jenko in Mario Pejčič foto: Mediaspeed

Sama pravi, da je bila vedno navajena polnih prsi, po nosečnosti in dojenju pa so le-te izginile.

Mlada mamica Anja Jenko, ki je pred letom dni rodila sinčka ne skriva nezadovoljstva nad spremembami, ki sta jih na njenem telesu pustila nosečnost in porod. Anja je nad novo vlogo navdušena in se z dojenčkom dobro znajde. Prizanešeni so ji bli tudi poporodni kilogrami, ki so se stopili sami od sebe in to v zelo hitrem času. Je pa Anja zelo slabo prenesla izgubo bujnega oprsja, kar vpliva tudi na njeno samopodobo.

"Vse življenje sem imela popolne prsi, ki so zdaj čisto izginile. Namesto njih so mi ostale čajne vrečke. Že zenske, ki nikoli niso imele prsi, si jih želijo in se odločajo za operacijo, jaz pa sem jih bila celo življenje vajena, tako se sedaj, ko so izginile, počutim grozno. Zato sem se odločila, da obiščem kirurga," nam je zaupala Anja, ki si je lepotnega strokovnjaka že izbrala. Odločila se je za dr. Andreja Testena, ki je pomagal že mnogim znanim in manj znanim damam.

Takšne bodo Anjine prsi po operaciji. foto: Tibor Golob

"Ko so mi prsi čez noč izginile, sem komaj čakala na obisk kirurga. Z dr.Testenom sva izbrala za mojo postavo primerno velikost. Nisem pretiravala, ni mi lepo če ima ženska prevelike prsi. Andrej mi je pri tem svetoval na koncu pa sva se odločila tako, da sem bila jaz 100% zadovoljna. Podobo svojih bodočih prsi sem z modrčkom tudi testirala in dobila predogled stanja po operaciji. Jaz sem drobna in moji silikoni bodo usklajeni z mojo postavo. Družina mi bo po operaciji pomagala saj sama en teden ne bom sposobna skrbeti zase in za sinčka. Mislim da je zadovoljna mama tisti, ki lahko otroku da več. Mama, ki se v svoji koži počuti dobro in si vzame čas za sebe bo bolj samozavestna, srečna, sproščena in zato boljša mama ter žena."

prejšnji članek
Jan Plestenjak: Najmanjše stvari
Svet slavnih
Jan Plestenjak: Najmanjše stvari
naslednji članek
Takšna je Melania Trump v resnici
Svet slavnih
Takšna je Melania Trump v resnici