900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Znana Slovenka oblekla slavno tujo pevko

29. 4. 2018; 09.00
Avtor: PR
Gordana Grandošek Whiddon in Trent Whiddon

Gordana Grandošek Whiddon v svoji kreaciji. foto: Mediaspeed

Uspeva ji na različnih področjih.

Plesalka Gordana Grandošek Whiddon je v tretji oddaji navdušila v lahkotni rožnati oblekici. Povpraševanje, od kod je obleka, je bilo neverjetno. Odgovor pa je verjetno za marsikoga presenetljiv. Gordana je v oddaji nosila svojo kreacijo in dobila kar nekaj naročil. Na srečo je bil v njen mož Trent v tistem času ravno v Los Angelesu, kjer je kupila blago, tako da je že nakupil nove zaloge.

Gordana Grandošek Whiddon uživa v plesu. foto: Mediaspeed

Ines Erbus (v obleki Gordane Grandošek Whiddon, GGW by Gordana Grandošek Whiddon). foto: Mare Vavpotič in Vito Tofaj / M24.si

"Res je, sem tudi oblikovalka, ki si sama sešije svoje unikatne obleke. Po navadi si največ časa za šivanje vzamem, ko se zbudim. Lahko bi rekli, da iz postelje skoraj skočim za šivalni stroj," je povedala Gordana, ki poleg sebe oblači tudi številne znane obraze. "Moje obleke so nosile pevka Pixie Lott, igralka Christiana Leucas, s katero sodelujem že eno leto, Ines Erbus, Miša Margan, Nina Donelli, World Top Model, Miss Universe Slovenije Lucija Potočnik in še mnoge. Do sodelovanja s Pixie, na katerega sem izjemno ponosna, je prišlo že veliko prej, saj je mož Trent plesal s Pixie v oddaji Strictly Come Dancing na BBC. To poletje naju je v Sloveniji obiskala njena mama in si ogledala najin muzikal Le Hotel, hkrati pa videla obleko na meni. Obleko si je potem zaželela Pixi in v njej požela izjemen uspeh, saj je na instagramu dobila prek 72.000 všečkov. Ob tem lahko še izdam, da konec aprila v Slovenijo zopet prihaja Pixiena mama, ki si bo ogledala oddajo Zvezde plešejo."

A post shared by Pixie Lott (@pixielott) on

prejšnji članek
Ali Renato le igra vlogo brezvestnega osvajalca?
Resničnostni šovi
Ali Renato le igra vlogo brezvestnega osvajalca?
naslednji članek
To je velika želja Isaaca Palme
Svet slavnih
To je velika želja Isaaca Palme