franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ali Renato le igra vlogo brezvestnega osvajalca?

30. 4. 2018; 06.30
Avtor: V. M.
renato doroteja zmenek

foto: POP TV

Ljubezen po domače je na Renatovi kmetiji zajadrala v vode, ki nekoliko spominjajo na telenovelo. Glavni junak namreč skače iz cveta na cvet ter deli medene obljube …

Kaj se dogaja z Renatom, se sprašujejo gledalci, saj po ogledu zadnje oddaje Ljubezen po domače resnično ni več jasno, kakšne namere ima mladenič. Potem ko je na zadnjem zmenku vse kazalo na to, da je njegovo srce osvojila temnolasa Tamara, je na zmenku z Dorotejo obrnil nov list in se lotil svežega osvajalskega podviga. Zdelo se je, kot da je Renato na skorajšnjo zaroko s Tamaro pozabil, Doroteji je namreč tako vneto laskal, da mu je uspelo omehčati samozavestno svetlolasko. Po vseh pripetijah se je zdelo sila neverjetno, a kamere so zabeležile komplimente, ob katerih smo se spraševali, kakšne so pravzaprav Renatove namere.

Renatovo vneto laskanje: "Jaz bom naredil vse, da te osvojim." foto: POP TV

"Lep kraj za lepo punco ... Sem ga izbral samo zate ... Sem sem te pripeljal, da te osvojim.Ful si luštkana. Tvoje oči, joj ..." Doroteja je ob medenih besedah želela izvedeti, če vsakemu dekletu tako piha na dušo. A Renato ji je brž postregel z odgovorom: "Ne, samo tebi."

 Je Renato resno mislil ali je šlo le za šov, igro pred kamero, saj se od njega pričakuje, da se na zmenkih posveti vsem trem izbrankam? Morda, kajti ob prihodu iz zmenka je nemudoma poletel k Tamari, čeprav mu je Doroteja zabičala, da se mora od nje oddaljiti, v kolikor želi, da mu da priložnost sama. Ob postavljenem pogoju je Renato Doroteji sicer brez zadržkov zatrdil, da bo vse naredil, da jo osvoji, a kaj ko je na močne besede pozabil tisti trenutek, ko je zagledal Tamaro. Slednjo je dvignil v naročje in jo kot mladoporočenko odnesel s seboj v hišo.

Po prihodu iz zmenka je pozabil na Dorotejo in se nemudoma posvetil Tamari.

Po prihodu iz zmenka je pozabil na Dorotejo in se nemudoma posvetil Tamari. foto: POP TV

prejšnji članek
Dobitnica žarometa se poslavlja
Svet slavnih
Dobitnica žarometa se poslavlja
naslednji članek
Znana Slovenka oblekla slavno tujo pevko
Svet slavnih
Znana Slovenka oblekla slavno tujo pevko