Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nova zvezda Slovenije: Talentirana Tatjana ljubi Majo

30. 4. 2018; 08.00
Avtor: V. M.
Tatjana Mihelj in maja

Maja Tatjano vseskozi spremlja v zaodrju, jo bodri in navija zanjo. foto: Planet Tv

Tatjana Mihelj, ki ima za seboj bogato glasbeno kariero, je na navdušila na odru šova Nova zvezda Slovenije. Njena največja oboževalka in podpornica je njena dolgoletna ljubezen, dekle Maja.

TatjanA Mihelj goji ljubezen do glasbe vse od otroštva. Že kot mlado dekle je vedela, da si želi postati pevka, zato je že zgodaj pričela nizati korake v smeri zastavljenih ciljev. Svetlolaska ima danes za seboj bogato glasbeno kariero. Prejela je prvo nagrado na festivalu Prvi glas Primorske, prepevala je v narodno-zabavnem ansamblu Vrtnica, kot solistka nastopila na Emi, se urila v jazz petju in sodelovala s številnimi znanimi glasbeniki, kot so Miran Rudan, Gianni Rijavec, Oto Pestner, Vlado Kreslin, Zoran Predin in mnogi drugi. Zdaj želi stopiti korak naprej, verjame namreč, da je končno prišel njen čas.

Tatjana Mihelj pravi, da bo kljub poškodbi noge v finalu dala vse od sebe. foto: Planet TV

 Stigmatizirana zaradi istospolne usmerjenosti

Maja je za Planet TV spregovorila tudi o grenki izkušnji, ki jo je prehodila na svoji poti. Zaradi njenega videza, stila oblačenja, drugačnosti in stigmatiziranja homoseksualnosti je namreč naletela na mnoge negativne in ignorantske komentarje. "Dolgo sem premišljevala, ali naj se razkrijem ali ne. Ljudje, ki me poznajo, vedo, da sem, ne glede na vse, še zmeraj človek s srcem in dušo. To, s kom živim, se drugih ne tiče in ne spremeni ničesar o meni. Tisti, ki me radi poslušajo in me imajo radi kot človeka, bodo ostali z mano, ne glede na to, ali sem homoseksualna, heteroseksualna, biseksualna ali kaj drugega."

Simpatična kratkolaska je svoje srce poklonila dekletu Maji, ki je njena največja oboževalka in podpornica. Avgusta bo minilo 12 let, odkar sta se spoznali, Maja jo je pri uresničevanju sanj vseskozi stoodstotno podpirala. Nadarjena Tatjana je srečo v ljubezni že našla, ji bo uspelo uresničiti tudi gorečo željo po glasbenem uspehu?

prejšnji članek
Spopad na sceni: Žena Isaaca Palme proti Ines Erbus
Svet slavnih
Spopad na sceni: Žena Isaaca Palme proti Ines Erbus
naslednji članek
Pretresena Eva Černe
Svet slavnih
Pretresena Eva Černe