nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj, ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zvezdana Mlakar: Prehodila sem najbolj temne poti svoje duše!

6. 5. 2018; 09.00
Avtor: A. S.
Zvezdana Mlakar

Zvezdana Mlakar foto: Dejan Nikolič

Iskren zapis na družbenem omrežju.

Naša priljubljena igralka in voditeljica pogovorne oddaje Zvezdana Mlakar je včeraj praznovala svoj 58. rojstni dan. Igralka je znana tudi po tem, da brez dlake na jeziku razkriva tisto, kar misli in čuti. Pogosto na svoj facebook zid med svoje oboževalce deli svoje misli, svoje občutke. In mnogi so ji zaradi tega zelo hvaležni.

Tudi včeraj se je oglasila in objavila daljši zapis o življenju, o sreči, ljubezni:

"Kaj naj rečem ?


Lepo je imeti rojstni dan, še posebej, če je tako okrogel in je stevilka nedoumljiva...nekoč sem mislila, obremenjena s predsodki in prepričanji, da so to leta za umret...zdaj pa jih doživljam kot najboljša leta svojega življenja. Res ! Ne vem tocno kaj se je zgodilo, cutim samo preboj v mir, v lepoto, harmonijo, v cisto veselje nad življenjem. Ostaja hvaležnost vsem in vsakomur, ki je bil del moje poti, resnična hvaležnost celo za bolečine. In vedno bolj verjamem, da ni pravil, kaj je prav in kaj narobe, najbolj pomembna je resnica srca, globoko znotraj vemo vse. Prehodila sem najbolj temne poti svoje duše in verjetno me še čakajo trenutki popolne teme, a zdaj zares vem, da samo zato, da se bom znala še bolj veseliti svetlobe.
Danes sem slišala stavek, ki sem ga čakala celo zivljenje. In, ko sem ga nehala čakati, je priletel, sedel v moje naročje, da sem skoraj potočila solzo. Zakaj ? Zaradi čudeža, ker je prišel in ker ga ne potrebujem več. To pričakovanje je bilo samo moja lastna praznina. To praznino sem neke januarske noči napolnila sama, sebi. In sem ponižna zaradi modrosti, ki se me je dotaknila.
Breda mi je, ko mi je bilo najtezje govorila : " Ni poti nazaj, samo naprej, naprej..."
Res je, ko stopiš na pot in se odločiš resno in odgovorno poiskati sebe in svojo resnico v vsem tem kaosu se začnejo dogajati čudeži !
Nisem verjela.
Ko sem se odločila verjeti, se je začelo dogajati in to niso več prazne besede.
Moja dva sinova sta na sliki z mano, tretji prihaja jutri, na naslednjih slikah so še vsi " moji ", moja družina, moji največji učitelji, moja največja ljubezen...brez njih ne bi bila kar sem.
Iskreno pa priznam tudi, da brez vseh vas, ki me podpirate, mi čestitate in mislite name, tudi ne bi bila kar sem ! Povezana sem z vami in hvaležna za čas v katerem živim, živim žive stike z ljudmi, ki nas povezuje neka nevidna nit ljubezni. To je več,kot lahko razumem...z razumom !
Tisočkrat hvala !"

Tudi tokrat se je njen zapis dotaknil mnogih, mnogi so se v njem tudi našli.

Priljubljeni igralki za njen osebni praznik čestitamo tudi iz uredništva njena.si!

prejšnji članek
Deček iz filma Mišek Stuart Little postal mišičnjak!
Svet slavnih
Deček iz filma Mišek Stuart Little postal mišičnjak!
naslednji članek
Slovenska pevka iskreno: Andrej Škufca je nadrealen
Svet slavnih
Slovenska pevka iskreno: Andrej Škufca je nadrealen