Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

1709556859-172a8714-1709556621461
Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine "doping" za visoke dobičke zasebnikov.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Veliki preobrat na kraljevi poroki!

7. 5. 2018; 08.00
Avtor: V. M.
meghan in harry

foto: Profimedia

Kraljeva družina je utišala govorice, ki jih je v javnost zasejalo pismo brata Meghan Markle. Slednjo bo pred oltar popeljal njen oče, njene obleke pa ne bo izdelala zvezdnica, ki je bila za to čast pripravljena narediti vse …

Potem ko je brat Meghan Markle v pismu, ki ga je naslovil na princa Harryja, glasno zatrjeval, da sestra na poroko ne bo povabila družine in da se vede, kot da očeta ne pozna, se je v izjavi za javnost odzvala tudi kraljeva družina. Iz britanskega dvora so namreč sporočili, da bo Meghan pred oltar popeljal njen oče Thomas.

"Oba nevestina starša bosta imela pomembno vlogo na poroki," so zapisali. Mati Doria Ragland se bo z Marklovo v avtomobilu pripeljala do Windsorskega gradu, oče Thomas Markle pa jo bo pospremil do oltarja. Kraljeva družina je ob tem sporočila, da se že zelo veselijo, da bodo lahko starša gospodične Markle pozdravili v Windsorju.

Obleke ne bo izdelala Victoria Beckham

Čeprav si je Victoria Beckham obetala izdelavo poročne obleke Meghan Markle, se slednje ne bo zgodilo. Pred časom je dejala, da bo storila vse, kar je v njeni moči, da doseže svoj cilj, a žal so njeni načrti padli v vodo. Potrjeno je namreč, da se bosta pod kreacijo podpisala modna oblikovalca Ralph & Russo.

Modni duo bo bodoči nevesti ustvaril dve ročno šivani poročni obleki, za kateri bo kraljeva družina odštela okoli četrt milijona evrov.

Meghan danes živi svojo pravljico.

Meghan danes živi svojo pravljico. foto: Reuters

prejšnji članek
Objokana voditeljica je morala oditi
Resničnostni šovi
Objokana voditeljica je morala oditi
naslednji članek
Jože Potrebuješ razkril to o svoji preteklosti
Svet slavnih
Jože Potrebuješ razkril to o svoji preteklosti
#nasazenazenska
nasazenazenska