stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Brat Meghan Markle šokiral s krutim razkritjem

3. 5. 2018; 09.00
Avtor: V. M.
profimedia-meghan markle

Z vsebino nista prišla v stik. foto: Profimedia

Princ Harry je prejel svarilno pismo, v katerem je opisan tudi pravi obraz njegove bodoče neveste. Pismo je poslal Meghanin brat, v želji, da prepreči sramoto kraljeve družine.

Thomas Markle ml. je stopil iz sence slavne sestre in šokiral z vrsticami, zaradi katerih se je znašel na naslovnicah svetovnih medijev. 51-letnik je namreč princu Harryju poslal pismo, v katerem ga brez dlake na jeziku svari pred sramoto, ki mu jo bo prinesla njegova sestra Meghan in opozarja, da še ni prepozno in da si še vedno lahko premisli.

Thomas je prepričan, da bo to največja napaka v kraljevi zgodovini, ob tem izraža razočaranje, ker niso spregledali resnične Meghan. Sestro označuje za plitko in preračunljivo žensko, ki se bo ponorčevala iz kraljeve družine.

Tudi 33-letnega princa je mogoče naučiti novih trikov. foto: Profimedia

Harryju je pojasnil tudi družinsko plat zgodbe in razkril, da je sestra izrabila očeta, nato pa ga pozabila v Mehiki zadolženega z dolgovi, ki so večinoma njeni. Ob tem dodaja, da bi brez očeta še vedno stregla po mizah in delala kot varuška, da bi odplačala dolgove. Medtem ko je njeno breme na očetovih plečih, pa se ona vede, kot da ne obstaja. Povabila ga ni niti na poroko, je še očitajoče zapisal in dodal, da je raje kot družino povabila popoldne neznance.

Ali Thomas govori resnico in kakšna je Meghanina plat zgodbe, za enkrat ni znano. Morda je užaljeni 51-letnik zgolj želel zaslužiti s prodajo šokantne zgodbe tabloidom …

prejšnji članek
Lea Sirk navdušila na prvi vaji za nastop na Evroviziji
Svet slavnih
Lea Sirk navdušila na prvi vaji za nastop na Evroviziji
naslednji članek
Jurij Zrnec s hujšanjem izgubil že 15 kilogramov
Svet slavnih
Jurij Zrnec s hujšanjem izgubil že 15 kilogramov