franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Razkrito, zakaj je Luka 'zafušal' nastop

3. 5. 2018; 06.30
Avtor: V. M.
-luka-markus-stajer

Luka Markus Štajer foto: Planet TV

Zakaj šolanemu pevcu ni uspelo prižgati zvezde? Luka Markus Štajer razkriva, kaj je bil razlog, za ponesrečen nastop …

Luka Markus Štajer je nadarjen pevec, ki se v teh dneh marljivo pripravlja na glavno vlogo v muzikalu Briljantina. Ljubitelja muzikalov smo lahko spoznali v glasbenem šovu Nova zvezda Slovenije, kjer je sprva prevzel žirijo, na velikem odru pa žal ni požel pričakovanega navdušenja. Luka zaradi slednjega ni razočaran, se pa zaveda, da glasovno ni odpel, tako kot bi moral. In kaj je botrovalo temu, da ga je glas pustil na cedilu?

"Krivo je bilo to, da sem imel zelo zelo utrujene glasilke. Povprečno preživim 30 ur tedensko v snemalnih studiih, kjer govorim in pojem. Kdo ve, kako bi se izšlo, če bi izbral kakšno lažjo skladbo … Morda bi mi jo kljub utrujenim glasilkam uspelo odpeti dobro. A je, kar je. In nisem razočaran nad svojim nastopom. Pa tudi če so si ga nekateri raje ogledali z ugasnjenim zvokom," je za Planet TV pojasnil pevec, ki že stremi k drugim ciljem, v katere usmerja ves svoj čas in energijo. Poleg glavne vloge v prihajajočem muzikalu Briljantina, bo namreč zaigral tudi v filmu, nastaja pa tudi že njegova samostojna skladba.

Pa mu je žal, da se je odločil za sodelovanje v šovu? Ne, le zdi se mu, da si je zadal preveč naenkrat. ''A kljub temu mi ni žal nobene minute, ker sem bil prvič na odru kot samostojni pevec, v samostojni vlogi in prvič sem stal na tako velikem odru. To je vsekakor bil nek pritisk. Sem pa dobil novo, pomembno izkušnjo. Seveda bi bil tudi zmage izredno vesel, a sem ne glede na razplet izjemno hvaležen, da sem bil del oddaje.''

Luka Markus Štajer

Luka Markus Štajer foto: Mediaspeed

prejšnji članek
Jasmina Stavrosa napadel pes!
Svet slavnih
Jasmina Stavrosa napadel pes!
naslednji članek
Tanja Žagar o svojih moških: Ja, želim si še enega otroka!
Svet slavnih
Tanja Žagar o svojih moških: Ja, želim si še enega otroka!