sveča
Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

1711376183-dsc0361-01-1711376151675
Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati seminarske naloge za njegov študij #e-pošta

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Lea Sirk navdušila na prvi vaji za nastop na Evroviziji

3. 5. 2018; 10.00
Avtor: K.M.
Lea Sirk

Za Slovenijo bo zanimivejši drugi predizbor v četrtek, ko bo oder med 18 državami kot predzadnja zavzela Lea Sirk s pesmijo Hvala, ne foto: Thomas Hanses/eurovision.tv

Slovenska predstavnica že odkriva lepote Lizbone in se hkrati pripravlja na svoj nastop, ki bo na sporedu že 10. maja.

"Prva vaja je mimo. In ja, oder je ogromen, dvorana tudi, vsi nestrpno čakajo s čim vse se bom prikazala na odru.. Ampak, z veseljem povem, da sem se počutila sproščeno in domače, kljub temu, da je nastop preprost in iskren," je po vaji na facebooku zapisala Lea Sirk. Le-ta je na vaji pela v slovenskem jeziku, ker je v njem pela na finalu EME mora tako nastopiti tudi na Evroviziji. Vseeno pa delček posnetka razkriva, da je del refrena odpela tudi v angleškem jeziku. Bo tak tudi njen polfinalni nastop? 

Je pa po prvi vaji prejela tudi prve pohvale. Nad njo, oziroma njenim nastopom, je navdušen eden izmed najbolj verodostojnih evrovizijskih vlogerjev, wiwibloggs.

Lea Sirk foto: Andres Putting/eurovision.tv

"Po mojem mnenju se je Slovenija predstavila s svojo najboljšo vajo na vseh Evrovizijah do zdaj. To je bilo neverjetno. Je bilo divje in noro, a je delovalo. Lea Sirk, ti si moja kraljica," je po vaji povedal William Lee Adams, ustanovitelj in prepoznavni obraz bloga in vloga. 

prejšnji članek
Rob Kardashian ni več takšen!
Svet slavnih
Rob Kardashian ni več takšen!
naslednji članek
Brat Meghan Markle šokiral s krutim razkritjem
Svet slavnih
Brat Meghan Markle šokiral s krutim razkritjem