državna meja
Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s Slovenijo

1695633573-dsc09685-1695633263267
Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Oblači se kot stara mama. To so naredili iz nje!

9. 5. 2018; 07.30
Avtor: V. M.
katja manfreda2

foto: Planet TV

Katja se je poslovila od staromodnega videza in zablestela kot zvezdnica iz serije Seks v mestu!

Katja Manfreda je ambiciozna študentka, ki dela v kabinetu ministrice, v prihodnosti pa si želi postati veleposlanica v tujini. Simpatično mladenko so v oddajo Projekt Diva prijavile sostanovalke, saj so menile, da se oblači preveč staromodno, zapeto in prav nič primerno svojim letom. "Videti je kot knjižničarka," se strinjajo njene prijateljice. Ekipa strokovnjakov je tako sprejela izziv in 25 letnici pričarala moden, svež, drzen in mladosten videz, pri čemer so navdih iskali v nadaljevanki Seks v mestu in nenehnem vrvežu New Yorka.

Katja prej in potem. foto: Planet TV

In kako se je ekipa lotila preobrazbe? ''Oblikovalka pričeske Aska Kajtazovič je Katjine ravne lase postrigla in oblikovala v živahno nakodran paž. Empera je poskrbel za zapeljivo ličenje z zadimljenimi očmi in živo rožnato šminko, poudaril pa je tudi lepotno znamenje, ki ga ima Katja na enakem mestu kot Cindy Crawford. Voditeljica in stilistka Lucija Gubenšek je v Katjinv dnevni slog vnesla barve s kombinacijo bele in bordo črt, dodala pa je tudi izstopajočo torbico gorčične barve.''

Kot lahko vidite na modni fotografiji Mirana Juršiča, je bil končni videz Katje fascinanten. V drzni kombinaciji rdeče-rožnatega suknjiča z velikimi rožami je namreč zablestela na dinamični ulici New Yorka, kot zvezdnica iz nadaljevanke Seks v mestu.

Katjo je na na dinamične ulice New Yorka z modno fotografijo prestavil Miran Juršič. foto: Planet TV

prejšnji članek
'Spidermanova ljubezen' je postala mamica!
Svet slavnih
'Spidermanova ljubezen' je postala mamica!
naslednji članek
Mary-Kate Olsen močno postarana! Kaj se je zgodilo?
Svet slavnih
Mary-Kate Olsen močno postarana! Kaj se je zgodilo?