stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Aleša ne bomo več videli!

8. 5. 2018; 10.00
Avtor: V. M.
aleš in maja

Aleš Hrvatin Lujko in Maja Cimermančič. foto: Osebni arhiv

Ljubljenec občinstva prve sezone šova The Biggest Loser Slovenija Aleš Hrvatin Lujko se je odločil, da se na družabnih omrežjih ne bo več izpostavljal.

Aleš je s trdim delom in neusahljivo voljo dosegel zastavljeni cilj, shujšal več kot 100 kilogramov, izboljšal zdravstveno stanje in skupaj s sotekmovalko Majo Cimermančič ustvaril skupino #aktivirajse, kjer pomagata vsem, ki imajo težave s prekomerno težo in potrebujejo bodisi nasvet, bodisi spodbudo, da spremenijo svoje življenje na bolje.

Spletna skupnost nekdanjih tekmovalcev šova The Biggest Loser Slovenija pridno raste, Maja in Aleš sta namreč motivirala osupljivo število aktivirancev, ki skupaj z njima marljivo klestijo kilograme. Velikega vzornika ljudem predstavlja zlasti Aleš, ki je tekom motivacijskih objav s skupino delil tudi svoje fotografije. A slednje se bo sedaj končalo – Aleš je namreč sprejel odločitev, da se ne bo več izpostavljal.

''Zaradi osebnih razlogov sem se odločil, da svojih slik ne bom več objavljal na svoj profil in v skupino. Z zdravo prehrano in načinom življenja bom pa pridno nadaljeval in spodbujal tudi vse vas! Vi vsi ste moja motivacija in sem zelo ponosen na vas ter se veselim vsakega vašega uspeha. Še vedno pa lahko pričakujete ostale moje slikice in objave (hrana, podatki o gibanju). Bo pa takšnih objav več,'' je Aleš sporočil svojim aktivirancem, ki njegovo odločitev spoštujejo in podpirajo.

Aleš ob vstopu v šov The Biggest Loser Slovenija.

Aleš ob vstopu v šov The Biggest Loser Slovenija. foto: Planet TV

prejšnji članek
Žena ga je prisilila v to! Počakajte do konca …
Svet slavnih
Žena ga je prisilila v to! Počakajte do konca …
naslednji članek
Tanja Žagar: Poglejte, kako raste!
Svet slavnih
Tanja Žagar: Poglejte, kako raste!