Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kaj je narobe z očesom voditeljice Evrovizije?!

11. 5. 2018; 05.00
Avtor: V. M.
Daniela Ruah

foto: Profimedia

Morda se opazili, da je zvezdničino oko temno obarvano. Mnogi oboževalci so menili, da si je umislila barvno lečo, s katero bi pritegnila pozornost.

''Madež na očesu imam že od rojstva,'' pojasnjuje zvezdnica serije Preiskovalci na delu (NCIS) Daniela Ruah, ki se je letošnje leto preizkusila v vlogi voditeljice Evrovizije. Kot pojasnjuje, gre za prirojeno benigno pigmentacijo očesa, ki se strokovno imenuje Nevus Ota.



Daniela je za medije pojasnila, da medicinski fenomen ne ovira njenega vida, madež ji namreč zgolj prekriva oko. Z leti se je tako povsem privadila, da ima eno oko rjavo, drugo pa črno.

Daniela Ruah foto: Profimedia



Da naj se preizkusi v vlogi voditeljice Evrovozije, ji je predlagal njen soprog  David Paul Olsen, s katerim si je v Los Angelesu ustvarila družino. ''Rekla sem mu, naj ne bo nor in smešen, nenazadnje nisem popolnoma nič povezana z Evrovizijo, razen tega, da sem Portugalka,'' je povedala igralka in dodala, da je zaradi moževega vztrajanja nato poklicala svojega agenta in mu predlaga idejo, ki se ji je sprva zdela povsem neverjetna.


A post shared by Daniela Ruah (@danielaruah) on

prejšnji članek
Ranko Babič se zvija od bolečin
Svet slavnih
Ranko Babič se zvija od bolečin
naslednji članek
Top priložnost za mlade, ki iščejo zaposlitev!
Zdravje
Top priložnost za mlade, ki iščejo zaposlitev!
#nasazenazenska
nasazenazenska