pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slovenci navdušeni nad Leo Sirk, čestitke dežujejo

11. 5. 2018; 10.00
Avtor: K.M.
lea sirk

foto: FOTO: Evrovizija/Andres Putting

Tudi številni slovenski znani obrazi, predvsem pa glasbeniki, so bili po včerajšnji uvrstitvi v finale Evrovizije vidno navdušeni.

Slovenska predstavnica na letošnji Evroviziji v Lizboni, Lea Sirk, je v včerajšnjem polfinalnem večeru pripravila hvale vreden nastop, nad katerim je bila zelo hitro navdušena celotna evropska javnost. S pesmijo Hvala, ne se ji je uspelo uvrstiti v jutrišnji finale, kjer bo nastopila pod zaporedno številko 3. Nad uspehom pevke pa so seveda navdušeni tudi znani slovenski obrazi. Čestitke po njenem nastopu in uvrstitvijo v finale pa kar dežujejo. 

Lea Sirk v polfinalu pokazala skrito tetovažo.

"Nastop in pol. Lepo, da še kdo to opazi. Pa srečno," je na instagramu ob skupni fotografiji zapisal Klemen Bunderla.

"FINALEEEEE!!!! Bravoooooooooooo SLOVENIJAAAAAAA. Noro. Ponosna," je na instagramu zapisal dvojec Maraaya (Marjetka in Raay sta bila leta 2015 zadnja slovenska finalista). Še pred njenim nastopom pa sta ji namenila tudi nekaj spodbudnih besed, za katere je Lea zagotovo hvaležna. "Bila si del najine ‘prve’ evrovizijske zgodbe evrovizijske s Tinkaro Kovač, z nama si bila del ekipe, ko sva zmagala na Emi, danes pa boš izživela svojo evrovizijsko pravljico in svoje 3 minute na tem velikem odru! V glavni vlogi, zasluženo in z dvignjeno glavo zastopala barve Slovenije! Ponosna sva nate in drživa pesti! Ta trenutek imava verjetno večjo tremo kot ti," pa so besede, ki sta jih zapisala pred Leinim nastopom. 

"Razbila sceno! Tako sem ponosna nate! Bravo, bravo, bravo, tako se dela! Zame si zmagovalka! Sem zelo nostalgična nocoj," je takoj po nastopu zapisala Manca Špik, s katero je Lea na Evroviziji že nastopila kot 'podporna pevka'.

Nad uvrstitvijo Lee v finale je bila navdušena tudi Eva Boto, ki je Slovenijo predstavljala leta 2012. Njen odziv pa si lahko ogledate spodaj. 

A post shared by Maraaya (@maraayamusic) on

A post shared by Manca Špik (@mancaspik) on

A post shared by EVA BOTO (@eva_boto) on

prejšnji članek
Ima Tanja Žagar novo ljubezen?
Svet slavnih
Ima Tanja Žagar novo ljubezen?
naslednji članek
Irena iz Reke ljubezni povsem prestrašena
Resničnostni šovi
Irena iz Reke ljubezni povsem prestrašena