zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Lea Sirk v polfinalu pokazala skrito tetovažo

11. 5. 2018; 06.30
Avtor: K.M.
lea-sirk-evrovizija

foto: Andres Putting

Ji je tudi ta prinesla uvrstitev v finale.

V včerajšnjem drugem polfinalnem večeru se je slovenski predstavnici Lei Sirk s pesmijo Hvala, ne uspelo uvrstiti v finale. Slovenija bo tam nastopila prvič po letu 2015, ko sta nas uspešno zastopala Maretka in Raay (Maraaya). 

Lea, ki je na oder sicer stopila kot sedemnajsta, je s svojim nastopom prepričala občinstvo. Številni ljubitelji izbora pa so navdušeni predvsem nad njeno energijo in glasbenim talentom. Poleg tega je Lea na odru pripravila še pravi plesni spektakel, vse skupaj pa je popestrila še z zaigranimi tehničnimi težavami. Več o tem si lahko preberete TUKAJ. 

Lei so se na odru pridružile plesalke Karin Putrih, Tajda Kožamelj, Veronika Škrlj in Anja Möderndorfer ter spremljevalna vokalistka Karin Zemljič.

foto: Evrovizija

Je pa slovenska predstavnica blestela tudi v črni modni kreaciji, ki jo je tokrat pripravil David Hojnik. Drzen in globok dekolte je bil prekrit s prozornim materialom, skozenj pa se je dobro videla sicer Leina zelo skrita tetovaža, ki jo pevka več kot uspešno skriva pred očmi javnosti. Nahaja pa se tik med prsmi simpatične pevke. Opazite pa jo lahko tudi na fotografiji zgoraj ...

prejšnji članek
Nuška zgrabila mikrofon, nato se je zgodila polomija ...
Svet slavnih
Nuška zgrabila mikrofon, nato se je zgodila polomija ...
naslednji članek
Michelle Keegan pokazala svojo zavidljivo postavo
Svet slavnih
Michelle Keegan pokazala svojo zavidljivo postavo