zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ariana Grande zopet samska

10. 5. 2018; 07.00
Avtor: A.K.
Ariana Grande, Mac miller

Konec ljubezni med Ariano in raperjem foto: Profimedia

Ste se spraševali, zakaj je bila na Met Gali sama?

Ariana Grande, ameriška pevka, je v ponedeljek po rdeči preprogi stopala sama. Zakaj je bilo temu tako, je razkril TMZ, in sicer, z raperjem Macom Millerjem se je po dolgih dveh letih razšla. Menda naj bi se razlog skrival v njunih urnikih, ki jih nikakor nista mogla uskladiti. Ostala pa sta menda dobra prijatelja.

Spoznala sta se pri 19 letih, par pa sta postala šele leta 2016. »Bila sva si všeč, ampak za naju je bilo še prezgodaj. Morala sva izkusiti še nekaj stvari preden sva postala par, a to ne pomeni, da se nisva oboževala že takrat,« je dejala Ariana.

Mac jo je podpiral v težkih časih, ko je lani na njenem koncertu v Manchestru v Veliki Britaniji doživela teroristični napad, ki je terjal 22 smrti, več kot 500 pa je bilo ranjenih. Pevka se je kasneje skoraj popolnoma umaknila iz javnega življenja, prejšnji mesec pa je izdala prvo pesem po nesrečnem dogodku z naslovom No tears left to cry. Mac jo je na družbenem omrežju podprl in zapisal: »Zelo sem ponosen na to dekle. Dobrodošla nazaj, pogrešali smo te. Si nekaj posebnega.«

prejšnji članek
Michelle Keegan pokazala svojo zavidljivo postavo
Svet slavnih
Michelle Keegan pokazala svojo zavidljivo postavo
naslednji članek
Bosta Jani Jugovic in Teja Perjet odšla?
Svet slavnih
Bosta Jani Jugovic in Teja Perjet odšla?