Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Bosta Jani Jugovic in Teja Perjet odšla?

10. 5. 2018; 06.00
Avtor: A. S.
teja jani

Družina Cool Fotra se odlično razume. foto: Facebook

Cool Fotr razmišlja, da bi si privoščila vikend zase ....

Jani Jugovic, znan  tudi kot Cool Fotr, redno objavlja trenutke iz svoje družine in razveseljuje širšo javnost s fotografijami svoje družine. Pred časom je objavil lep zapis o tem, kako se njuna mlajša dva otroka Sia in Inaj iz tedna v teden bolje razumeta. Med njima se razvija trdna bratsko sestrska naveza in to star'še vsekakor zelo veseli. Se je pa Jugovic pošalil na svoj način in na družbeno omrežje facebook zapisal:

"Sia vlogo velike sestre dojema iz dneva v dan bolj resno. Vsak dan se bolj ukvarja z Inaj-em, mu pleše, poje in ga zabava. Inaj pa po novem zna dati lupčka in med drugi tudi Sio z veseljem lupčka. Seveda so pa Siine igrače (načeloma so po njeno to čisto vse igrače), le Siine in bog ne daj da se jih Inaj dotakne. Smo takoj užaljeni in jih je potrebno na vsak način vzeti. Sem pa zelo vesel da se vedno bolj "družita" in ciljam da čez mesec ali dva prevzame Sia varstvo Inaj-a, jst pa Teja Perjet greva pa čez vikend na morje... Ali je to še prekmalu in počakava vsaj do njenega 3 rojstnega dneva?"

Predana starša vsekakor ne bosta odšla sama na morje, čeprav pa v tem ni nič slabega. Tudi starši si morajo kdaj pa kdaj vzeti kak trenutek zase. Se strinjate?

prejšnji članek
Ariana Grande zopet samska
Svet slavnih
Ariana Grande zopet samska
naslednji članek
Eva Longoria: Najbolj energična nosečnica!
Svet slavnih
Eva Longoria: Najbolj energična nosečnica!
#obraziavenija
obraziavenija