mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Veliko presenečenje v The Biggest Loser Slovenija

12. 5. 2018; 08.00
Avtor: K.M.
the biggest loser modri

foto: PLANET TV

Tega ni nihče pričakoval.

Včerajšnje tehtanje v hiši The Biggest Loser Slovenija je bilo resnično nekaj posebnega. Tekmovalce, predvsem Blaža, je presenetil selektor slovenske rokometne reprezentance, Veselin Vujović, ki je za vse tekmovalce pripravil motivacijski govor, ki bi ga morali slišati vsi. Tudi vi, gledalci. Na koncu tehtanja pa jih je čakalo še presenečenje, ki ga niso pričakovali. 

Prav vsi tekmovalci so se v zadnjem tednu izkazali s svojimi rezultati. Številke so vztrajno padale, odstotki izgubljene teže pa so bili visoki. Na koncu so največ izgubili zopet rdeči, ki so se močno razveselili dejstva, da ostajajo v enaki zasedbi. No, to veselje pa ni trajalo dolgo, saj se je hitro oglasil Marko Potrč. Le-ta je razglasil, da v tokratni oddaji ne bodo izločili nobenega tekmovalca. Česar so se modri seveda razveselili z vzkliki, pri rdečih pa je bilo moč opaziti nekaj kislih obrazov ...

Je pa Marko ves čas napovedoval velike spremembe, ki naj bi se zgodile v naslednjem tednu. Se morajo tekmovalci česa bati? 

prejšnji članek
Prepoznate to, nekoč zelo slavno manekenko?
Svet slavnih
Prepoznate to, nekoč zelo slavno manekenko?
naslednji članek
Robi Tašner izgubil kilograme, a žal tudi ženo
Svet slavnih
Robi Tašner izgubil kilograme, a žal tudi ženo
#obraziavenija
obraziavenija