900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kim Kardashian osupnila s to novico

11. 5. 2018; 08.00
Avtor: A.K.
Kim Kardashian

foto: Profimedia

Zvezdnica bo postala prva dobitnica nagrade, ki so si jo izmislili prav zaradi nje.

Kim Kardashian bo nagrajena za njen velik vpliv na družbenih omrežjih. Svet modnih oblikovalcev Amerike, ki vsako leto organizira slovesno podelitev nagrad za najbolj vplivne ljudi v modnem svetu, je v sredo, 9. maja, napovedal, da bodo letos predstavili tudi kategorijo Vplivnež leta oziroma Influencer leta in to prav zaradi Kim, piše Glamour. »Kim ima velik vpliv na trende in prav ona je popolnoma spremenila način zastopanja blagovnih znamk. Čas je, da ji podelimo uradno priznanje in vsi se strinjamo, da je ona najboljša izbira za to nagrado,« je bila uradna izjava Tommyja Hilfigerja, ko je svetu ameriških modnih oblikovalcev predlagal to potezo.

Resničnostno zvezdnico je ta novica razveselila, svoje navdušenje pa je delila z oboževalci tudi na instagramu. »Zelo sem vesela, da bom prva dobitnica nagrade za Influecerico leta,« je zapisala pod fotografijo na kateri pozira v zlati Versace obleki, ki jo je nosila v ponedeljek na Met Gali.

Večkrat je že »zrušila internet« s svojimi objavami, kjer je pozirala gola, poleg tega pa je dosegala tudi izjemne rezultat s svojimi produkti iz svoje KKW Beauty linije, postavila pa je tudi morje modnih in lepotnih trendov, zato naj bi si nagrado vsekakor zaslužila, pravijo strokovnjaki.

prejšnji članek
Robi Tašner izgubil kilograme, a žal tudi ženo
Svet slavnih
Robi Tašner izgubil kilograme, a žal tudi ženo
naslednji članek
Jennifer Garner iskreno o materinstvu
Svet slavnih
Jennifer Garner iskreno o materinstvu