kranj, prometna-nesreča, avtobus
Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju trčil v kolesarko

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Matic shujšal in navdušil z novo podobo!

15. 5. 2018; 10.00
Avtor: V. M.
matic kos22

foto: Osebni arhiv

Tudi Maticu Kosu iz druge sezone šova The Biggest Loser Slovenija je uspelo! Potem ko je zapustil slavno hišo, je še naprej strmel k zastavljenim ciljem in že požel vidne rezultate.

Matic Kos prekipeva od sreče in ponosa. Tehtnica, ki mu je pred časom kazala 120 kilogramov in ga opominjala, da mora narediti nekaj zase, je danes njegova prijateljica, pravi. Potem ko je v šovu pričel topiti kilograme, je z aktivnim načinom življenja nadaljeval tudi doma. ''Zdaj pridno treniram v fitnesu v termah Zreče, kjer lepo nadaljujem. Seveda sem tudi vesel, saj je tehtnica postala moja prijateljica. Nazadnje mi je pokazala lepih 97 kilogramov, kar je zame velik ponos. To sicer pomeni, da moram v mojih zastavljenih sanjah izgubiti še 10 do 12 kilogramov,'' nam je v klepetu zaupal Matic.

Matic Kos je šov zapustil v začetku aprila. foto: Planet TV

Brez sramu bo oblekel kopalke

Visoko motiviran 21-letnik načrtuje, da bo zastavljeni cilj dosegel do finalne oddaje. Kot pravi, njegovo telo namreč še ni povsem takšno, kot bi moralo biti. ''Trebušček in zgornji del telesa … ampak sem že sedaj zadovoljen in grem brez strahu na bazen. Zato se počutim fenomenalno, saj že dolgo nisem bil tako sproščen, kot da bi se na nek način olupil kot kača, ne znam opisati te sreče,'' se smeji Matic.

Matic je lahko ponosen nase. Shujšal je 23 kilogramov. foto: Osebni arhiv

Kaj pa na spremembo poreče Matičevo dekle? Tudi Tjaša je zadovoljna, pravzaprav se oba boljše počutiva, saj imam veliko več samozavesti,'' pojasnjuje svetlolasec in dodaja, da ga Tjaša pogosto spremlja na treningih, kar mu daje še večji zagon, da doseže zastavljene cilje.

Zaradi Matičeve spremembe se oba s Tjašo boljše počutita. foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Marta Zore išče nove pevske talente!
Svet slavnih
Marta Zore išče nove pevske talente!
naslednji članek
Melania Trump zaradi tumorja v bolnišnici
Svet slavnih
Melania Trump zaradi tumorja v bolnišnici