Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tanja Ribič: V odnosu z Đurom ni vedno sanjsko

18. 5. 2018; 07.00
Avtor: K.M.
Tanja Ribič in Branko Đurić - Đuro

Tanja z možem, igralcem, režiserjem in glasbenikom Brankom Đurićem - Đurom, ki ji je v življenju v veliko oporo. foto: Marko Vavpotič / M24.si

Slovenski zvezdniški par je skupaj sicer že 25 let.

Za Tanjo Ribič in Brankom Djurićem Đurom je že 25 let ljubezni, v katerih sta se jima rodili tudi dve hčeri, Zala in Ela. Je pa v oddaji Dobro jutro voditeljici Špeli Močnik priznala, zakaj v odnosu ni vedno sanjsko. 

Špela Močnik je poudarila, da je 25-letno razmerje zelo lepa številka, predvsem v tem hitrem temu medijskega življenja, v katerem tako Tanja kot tudi Đuro živita in ustvarjata. "Skupaj sva že 25 let in včasih je res težko v tem poslu. Oba sva bila norca, oba fanatična, navezana en na drugega in vedno nama je bil smisel, da sva čim več skupaj. Tudi Zalo in živali sva vedno jemala sabo. Smisel je v tem, da če imaš nekoga rad, da si čim več skupaj," je priznala Tanja. K temu pa je dodala, da je Đurov tempo življenja nekaj, česar se je morala pač navaditi. "Še vedno veliko potuje. Postalo je navada. Človek se včasih prilagodi. Ni pa več tako zelo sanjsko," so bile Tanjine besede.

Je pa Tanja tudi razkrila, da bi tudi sama morda lahko ustvarila kariero v tujini, ampak da ji družina preveč pomeni in da Zale in Ele nikoli ne bi zamenjala za mednarodno uspešno kariero.  

prejšnji članek
Tekmovalci The Biggest Loser Slovenija tudi dobrodelni
Zdravje
Tekmovalci The Biggest Loser Slovenija tudi dobrodelni
naslednji članek
Škandal: Abby zaradi zlorab zapustila NCIS!
Svet slavnih
Škandal: Abby zaradi zlorab zapustila NCIS!