mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

MasterChef: Izločitev razočarala gledalce

18. 5. 2018; 10.00
Avtor: K.M.
Jernej Zavcer 21

foto: POP TV

Kuhinjo MasterChef je moral zapustiti perspektiven in med gledalci priljubljen Jernej Žavcer.

Po spletu okoliščin in nekoliko drugačnih pravilih v včerajšnji oddaji, je moral kuharski šov zapustiti 26-letni Jernej Žavcer. Kuhinjo je moral namreč zapustiti tisti vodja skupine, katerega skupina je izgubila. Nad odločitvijo pa niso navdušeni gledalci. 

"Imel sem večja pričakovanja, trudil sem se po največjih močeh, pravtako dokazal, da je moje kuharsko znanje dobro, ampak je nažalost splet okoliščin tako nanesel in sem zapustil tekmovanje prej kot sem si želel. Zdi se mi, da sem pokazal dosti več kot nekateri sotekmovalci, ki so ostali v nadaljnem tekmovanju, ampak to je tekmovanje in vsakič moraš dostaviti, kajti ena napaka je lahko usodna in greš domov," nam je po izpadu zaupal Jernej. Njegovi izločitvi pa na družbenem omrežju nasprotujejo številni gledalci oddaje. 

foto: POP TV

"Zelo, zelo razočarana. Mislim, da ni bilo to pošteno. Ne vem zakaj Aljo rivate naprej. Do sedaj še nič kaj pokazala. Moje mnenje," je zapisala ena izmed gledalk na facebooku. Takšnih komentarjev pa je še veliko.

"Samo zato ker Alja bol dramatizira in ustvarja šov, kot pa Jernej ki enostavno samo (boljše) kuha.", " Se mi zdi ali je res, da jih zmoti predvsem Žanova samozavest in njegovo zaupanje vase ... pa tudi ena prežganka ne more vsaj zame dobit več točk kot predjed od rdečih ... prežganka ki jo pacala skupaj skoraj eno uro ...", "Ocenjevali ste vodenje ekipe. Od kdaj pa jed ni dobra, če vam ni dobra, vsak ma pač svoj okus," in podobni komentarji so se zvrstili na uradnem facebook profilu oddaje. 

Na facebooku pa se je oglasil tudi Žan Bukovnik, ki je bil v Jernejevi skupini, kjer je zapisal: "Prežganka do Tokija. še en dokaz več, da ta sodniška homogenost res deluje kot najboljši nemški motor. Če sem iskren ne morem vrjeti svojim očem zdaj ko to gledam po TV. Še manj sem verjel v studiu. ampak ja, če trije kralji rečejo, "da je jed preslana" ne glede na to, da je sploh nisi solil, JE preslana (primer) ... Smeji se mi, moram priznat. In pol se čudimo, da nimamo Michelinove zvezdice v Sloveniji," je bil kritičen Žan. 

Se strinjate z Jernejevo izločitvijo, ali bi kuharski šol morala zapustiti Alja? 

prejšnji članek
Zvezde plešejo: To je novi plesalec
Resničnostni šovi
Zvezde plešejo: To je novi plesalec
naslednji članek
Nina Šušnjara kot je še niste videli!
Svet slavnih
Nina Šušnjara kot je še niste videli!