GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Tiborja pokopala sladica, odhaja z dvignjeno glavo

19. 5. 2018; 09.00
Avtor: K.M.
tibor baiee masterchef

foto: POP TV

Tibor Baiee je predčasno zapustil že drugi resničnostni šov.

Včeraj se je iz najbolj slavne kuhinje v Sloveniji moral posloviti Tibor Baiee, ki ste ga gledalci spoznali že v šovu Big Brother. V MasterChefu je bila zanj usodna sladica, oziroma tradicionalna pohorska omleta. 

V končnem izločitvenem boju se je Tibor moral spopasti s svojim dobrim prijateljem Sinišo Vasiljevim, ki je v peki in slaščicah sicer bolj podkovan. Vseeno pa sta v postopku oba delala napake. Tibor očitno hujše in takšne, ki so ga stale uvrstitve v naslednji krog. 

Tiborju je očitno največ težav povzročalo stepanje. Napako je naredil tako pri smetani, ki je bila preveč maslena, hkrati pa tudi pri stepanju mase za omleto, zaradi česar je bil končni rezultat preveč zbita omleta. "Glede na to, da si jo prvič pripravljal in da si jo prvič videl, sem zelo vesel, da si tole pripravil," je končni izdelek komentiral Bine. Tudi Tibor pa se je tik pred izrekom končne odločitve strinjal, da je edina pravica ta, da v oddaji ostane "Sinke". 

"Vedel sem, da bo težko. Zdi se mi, da sem že zelo napredoval. V čas mi je bilo, da sem lahko kuhal za vas in od vas dobil nekaj pohval," pa je tik pred odhodom še povedal Tibor. 

"Hvaležen sem POP TV za priložnost. Hvaležen sem za vsak nasvet in izkušnjo. Hvaležen sem za vse čudovite ljudi, ki sem vas spoznal. Nebi si mogel želeti lepšega izpada: s sladico in proti prijatelju, ki je za nameček še car za sladice. Šov MasterChef Slovenija zapuščam z dvignjeno glavo in z nasmehom na obrazu, vsem vam (mojim fenom) pa se iz srca zahvaljujem za vse lepe besede in podporo skozi celotno pot," pa je Tibor zapisal na facebooku. 

prejšnji članek
Je Fox po prsih poraščen kot medved?
Svet slavnih
Je Fox po prsih poraščen kot medved?
naslednji članek
Gregor in Petra zopet zapuščata šov - pravično?
Svet slavnih
Gregor in Petra zopet zapuščata šov - pravično?
#obraziavenija
obraziavenija