stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kdo je za poroko oblekel Meghan Markle?

19. 5. 2018; 01.55
Avtor: K.M.
meghan markle

Meghan Markle foto: Profimedia

Novopečena vojvodinja je presenetila v elegantni in hkrati preprosti poročni obleki.

Poročna obleka Meghan Markle je bila vse do trenutka, ko je nevesta stopila iz avtomobila, strogo varovana skrivnost. Nekdanja igralka pa je presenetila s krojem obleke, ki je bil v prvi vrsti zelo preprost in eleganten.

Več podrobnosti o poroki najdete tukaj!

Harry in Meghan pred oltarjem. foto: Reuters

foto: Reuters

Meghanino obleko je naredila francoska modna znamka Givenchy, oziroma britanska modna oblikovalka Clare Waight Keller, ki je lansko leto postala prva ženska umetniška direktorica te modne hiše. Za modno oblikovalko se je odločila Meghan sama. Predvsem zaradi njenega brezčasnega in elegantnega umetniškega dela, brezhibnega krojenja in sproščenega videza. Hkrati je želela izpostaviti pomen uspeha te britanske modne oblikovalke. 

Meghan je do oltarja spremil princ Charles. foto: Reuters

Meghan in Kellerjeva sta na videzu obleke delali skupaj. Obleka je predstavljala brezčasno minimalno eleganco in je izžarevala kode ikonične hiše Givenchy. Piko na i preprostemu oblikovanju obleke pa da zagotovo 5 metrov dolga svilena tančica, v katero so vključili podobe rastlinskega sveta vseh 53 narodov in držav, ki jim še vedno poveljuje kraljica Elizabeta. Vsaka roža je posebna in unikatna ter narejena ročno, v vsako pa je bilo vloženo veliko dela. Hkrati pa je Meghan osebno izbrala še podobi 2 sebi ljubih rož, ki krasita sprednji del njene tančice. Rožo Chimonanthus, ki raste na vrtovih Kensingtonske palače in kalifornijski zlati mak, ki predstavlja Kalifornijo, kjer je bila rojena. 

Videz neveste je odlično dopolnjevala diamantna tiara iz osebne zbirke kraljice Elizabete, ki jo je lahko Meghan izbrala sama. Narejena je bila leta 1932, osnovna broška na njej pa je iz leta 1893.

A post shared by Promiflash (@promiflash) on

A post shared by Roba da Donne (@robadadonne) on

prejšnji članek
Poznate istrsko kulinariko?
Svet slavnih
Poznate istrsko kulinariko?
naslednji članek
Bodo zaradi epilatorja dlake res močnejše?
Moda&Lepota
Bodo zaradi epilatorja dlake res močnejše?