nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zvezdana prejela pretresljivo pismo

22. 5. 2018; 06.30
Avtor: V. M.
Zvezdana Mlakar

Zvezdana Mlakar foto: Dejan Nikolič

Karizmatična voditeljica Zvezdana Mlakar se je znašla v vrtincu težav, ki jih skuša reševati z veliko mero dobre volje in optimizma.

Zvezdano Mlakar mnogi občudujejo zaradi neusahljivega pozitivnega odnosa s katerim krmari skozi življenje. Vedno skuša razumeti svet in ljudi, ob tem pa se trudi, da s svojim odzivom ne bi stopila pod raven, ki zajema vso njeno vero v dobro in pozitivno.

V teh dneh se v Zvezdaninem življenju dogajajo neprijetnosti. Kot je precej neotipljivo zapisala na družabnem omrežju, je prejela dve sporočili. Eno jo je pretreslo, drugo razveselilo. Vedra kot je, bo svoje čute raje usmerila v slednjega, čeprav ji misli begajo v temo.

Takole je svoje misli strnila v zapis …

''Ups, sinoči pa sem dobila lekcijo, pismo, ki me je 'zatreslo' … sem prespala, marsikaj razumem, rešitve pa še vedno nisem našla. Kako smo ves čas usmerjeni v iskanje rešitev, kajne? Nič, bom kar 'pustila', prisluškovala svojim občutkom in gledala, kako bo 'to' urejevalo življenje. Edino kar vem je, da bom poskušala ostati resnična, zvesta sebi, v dobrem … In potem sem dobila drugo sporočilo, od drugod, tako lepo, tako leeeeeppoooooo, da bom fokus obrnila tja, v čudež. Je pa zanimivo, kako hoče 'tema' imeti glavno vlogo in kako vse misli vlečejo vanjo ... Objem v lep dan!''

prejšnji članek
Ima Vesna težave s tem ljubosumnežem?
Svet slavnih
Ima Vesna težave s tem ljubosumnežem?
naslednji članek
Hrvaška pevka skoraj gola na rdeči preprogi
Svet slavnih
Hrvaška pevka skoraj gola na rdeči preprogi