GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ima Vesna težave s tem ljubosumnežem?

22. 5. 2018; 07.00
Avtor: V. M.
miha in vesna

foto: POP TV

Precej glasno se šepeta, da ima Vesna Šošterič težave z enim izmed fantov, ki so se v šovu Ljubezen po domače potegovali za njeno srce. Krivo bi naj bilo ljubosumje. Gre morda za zadržanega Miho, ki že v šovu ni mogel skriti svoje ljubosumne narave?

V šovu Ljubezen po domače, ki so ga snemali lansko poletje in jesen, na malih ekranih pa ga lahko spremljamo letošnjo pomlad, je zelo pestro. Za srce Vesne Šošterič se borita še 26-letni Jožko Kmetič in 33-letni Miha Rebernak, ki v njej vidi žensko svojih sanj. Kot smo lahko videli v zadnji oddaji, ima prav slednji težave z ljubosumjem.

Miha, ki je Vesni pripravil romantično podoknico in si nato prislužil njene poljube, je namreč na zmenku razkril, da se v njem prebujajo neprijetna čustva. Zdi se mu namreč, da Vesna z Jožkom preživi več časa, kar ga navdaja z ljubosumjem. Priznanje je Šošteričevo precej razočaralo: "Zdaj si pa narobe povedal. Kako bova pa zdaj to zaključila? To je čisto brez veze. Tole si me pa prizadel, ker smo se zmenili, da ne bo nihče ljubosumen."

Miha se je po lestvi povzpel do Vesninega okna in ji zrecitiral pesem ‘Pod oknom’. foto: POP TV

Vesnin odziv je nato precej pretresel zadržanega Miho. V izjavi je v solzah dejal, da sicer ve, da je prav, da ji je povedal, kar čuti, a da je s tem naredil napako, zaradi katere bo izgubil žensko svojih sanj. Miha sicer meni, da ni moškega, ki ne bi bil ljubosumen, če bi ljubljeno videl z drugim, medtem ko Vesna na situacijo gleda povsem neobremenjeno. Nenazadnje so del šova, tekom katerega se je za njeno srce potegovalo kar osem kandidatov.

Na razplet bomo morali še malce počakati, sicer pa bo kmalu bo znano, koga je izbralo Vesnino srce …

Kaj pa se sedaj dogaja z Dorotejo? Slednja pravi, da je nihče ne more uničiti ...

prejšnji članek
Tibor iskreno: to je težje od izzivov v MasterChefu
Resničnostni šovi
Tibor iskreno: to je težje od izzivov v MasterChefu
naslednji članek
Zvezdana prejela pretresljivo pismo
Svet slavnih
Zvezdana prejela pretresljivo pismo