nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Tibor iskreno: to je težje od izzivov v MasterChefu

22. 5. 2018; 07.30
Avtor: K.M.
Masterchef Slovenija 2018 180

foto: POP TV

V petek izpadli tekmovalec nam je zaupal, kakšen je njegov odnos s hčerjo Noemi in nam razkril, kaj je še težje od izzivov v najbolj slavni kuhinji v Sloveniji.

V petek je kuharski šov moral zapustiti ljubiteljski kuhar Tibor Baiee, ki smo ga spoznali že v hiši Big Brother. Kaj je povedal takoj po izpadu, si lahko preberete TUKAJ. Eden izmed najbolj priljubljenih tekmovalcev letošnje sezone pa nam je v pogovoru razkril tudi nekaj več o svojem odnosu z dobro leto in pol staro hčerjo Noemi, ki jo ima skupaj s sotekmovalko iz šova Big Brother, Ano Hrovat

foto: POP TV

"Z največjim veseljem kuham za mojo princesko. Je pa ta naloga trenutno, ko smo v fazi “nič ne jem” najbrž še težja kot katerikoli izziv v kuhinji MasterChef. Ljudje z otroki vedno, o čem govorim. Tako da preizkušam prav vse od različnih pirejev, kaš, testenin, juhic, omlet ... In ko mi jo uspe konkretno nahranit, je občutek podoben tistemu, ko ti sodnik reče, da je jed dobra … hehe," nam je zaupal Tibor. Le-ta pa mora za kvaliteten čas s hčerjo zaradi številnih obveznosti svoj čas dobro organizirati. "Obveznosti so sestavni del življenja, sploh če moraš poskrbeti za otroka. Je pa sedaj tudi še bolj kot kadarkoli pomembno, da si čas dobro organiziram, da lahko tako čim več časa preživim z Noemi. Mislim, da mi to vedno bolj uspeva, praktično vsak prost dan, ko sem lahko z njo izkorstim samo za to in najin odnos se iz dneva v dan krepi. Prav uživava skupaj," je še priznal izpadli tekmovalec. 

foto: POP TV

prejšnji članek
Je Henrik izpolnil obljubo in pretekel maraton?
Svet slavnih
Je Henrik izpolnil obljubo in pretekel maraton?
naslednji članek
Ima Vesna težave s tem ljubosumnežem?
Svet slavnih
Ima Vesna težave s tem ljubosumnežem?