reševalci gasilci avstrija
Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo polil s tekočino in jo nameraval zažgati

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Je Henrik izpolnil obljubo in pretekel maraton?

22. 5. 2018; 08.00
Avtor: K.M.
henrik lutz zacetek

Henrik ob vstopu v prvo sezono. foto: Planet TV

Tekaška prireditve, za katero je Henrik obljubljal, da bo na njej pretekel celotno dolžino maratona, je za nami. Je tekmovalec šova o hujšanju izpolnil obljubljeno?

Že po izpadu iz prve sezone šova The Biggest Loser Slovenija je Henrik Lutz obljubljal, da bo na letošnjem maratonu v Radencih pretekel polno dolžino, kar pomeni dobrih 42 kilometrov. In, kakšen je rezultat? 

Henrik se je maratona sicer udeležil, a obljube ni popolnoma izpolnil. Pretekel je zgolj polovično razdalijo, 21 kilometrov. Kar je vseeno čestitk vreden rezultat. "Sedaj so se mi žal malo ustavile priprave na maraton, ker imam vnete kolenske vezi v levem kolenu in mi je osebni trener Drago svetoval 10 dni počitka, da se stanje izboljša. Sedaj že dva tedna nisem tekel in se mi stanje počasi izboljšuje. Pred tem sem pretekel 3x po 21km na teden v času 3h 30 min in to poleg rednih dveh treningov dnevno," je nekaj dni pred maratonom priznal nekdanji udeleženec šova The Biggest Loser in že takrat dodal, da bo na maratonu verjetno pretekel zgolj polovično razdaljo. "Ponosna, da si danes pretekel 21ko, car si," pa so besede, ki mu jih je namenila trenerka Nataša. 

po neuradnih rezultatih objavljenih na spletni strani maratona je Henrik 21 kilometrov dolgo razdaljo pretekel v 2 urah in 52 minutah ter osvojil 757 mesto. S tem je bil zadnji uvrščeni med moškimi na tej razdalji, a mu moramo za uspeh vseeno čestitati! 

prejšnji članek
Javnost šokirala nova zvezdniška ločitev
Svet slavnih
Javnost šokirala nova zvezdniška ločitev
naslednji članek
Tibor iskreno: to je težje od izzivov v MasterChefu
Resničnostni šovi
Tibor iskreno: to je težje od izzivov v MasterChefu
#obraziavenija
obraziavenija