Bankomat
Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa ni veljavna? To je razlog

1712649659-0122maribor4-3-1712649604353
Necenzurirano

Ovadena županja, ki je po ovinkih prišla do občinskega neprofitnega stanovanja

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tragična izguba polfinalistke pevskega šova

23. 5. 2018; 12.00
Avtor: V. M.
Elizabeta Lebar – Betka

foto: Planet TV

Na polfinalnem odru šova Nova zvezda Slovenije se bo predstavila s pesmijo, ki jo bo posvetila preminulima prijateljema.

Nadarjena tekmovalka glasbenega šova Nova zvezda Slovenije Elizabeta Lebar – Betka bo na polfinalnem odru subtilno prepletla glasbo in bolečino, ki je nastala ob smrti dveh prijateljev.

Za slednje se ni odločila, ker bi z žalostno zgodbo želela pritegniti pozornost, tokratna naloga polfinalistov je namreč še posebej težak izziv, tekom katerega bodo morali peti o osebni izkušnji, ki je zaznamovala njihovo življenje. Čustva, ki jih bodo izlili med nastopom, bodo morala biti pristna in ne zaigrana.

Ker so Elizabetine srčne rane še sveže, se je tako odločila, da bo grenko izgubo prelila v pesem. Bolečina je namreč še vedno otipljiva, saj sta se prijatelja nepričakovano poslovila v mesecu decembru, ko sta življenje izgubila v tragični prometni nesreči. "Mogoče bo ta pesem moja vstopnica v finale. Mogoče mi bo prav nekdo tam zgoraj pomagal pri tem," je povedala Betka, ki tudi sicer pesmi interpretira s prav posebno, čutno energijo, ki vedno znova osupne in prevzame poslušalce. Verjamemo, da nam bo Betka tudi tokrat izvabila solze ...

prejšnji članek
Dnevni horoskop za vaše astro znamenje
Horoskop
Dnevni horoskop za vaše astro znamenje
naslednji članek
Meghan Markle se je javno posmehovala svojemu možu
Svet slavnih
Meghan Markle se je javno posmehovala svojemu možu