Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

To je ženska, ki je spodila Buraka!

23. 5. 2018; 08.00
Avtor: V. M.
Burak Özçivit

Burak Özçivit foto: POP TV

Danes mega zvezdnik, pred štirimi leti sanjač, ki ga v družino niso sprejeli premožni starši nekdanje zaročenke. Mislite, da je materi danes kaj žal?

Igralec Burak Özçivit je danes eden izmed najbolj popularnih turških igralcev, ki ima na tisoče oboževalk tudi izven meja rodne dežele. Medtem ko mnoge ženske že cepetajo od navdušenja, ker slavni igralec prihaja v Slovenijo, pa se mati njegove nekdanje zaročenke še zdaleč ni veselila, da bi postavni temnolasec postal del njihove pomembne družine.

Burak, ki se je sprva preživljal kot maneken, na začetku igralske kariere kakopak še ni užival ugleda, tedaj so nanj precej nenaklonjeno gledali tudi starši zaročenke Ceylan Capo. Slednji so si za hčerko želeli boljšega soproga, tekstilni mogotec in modna kreatorka Şebnem Çapa sta tako Ceylan prepričala, da ni dovolj dober zanjo. Temnolaska je staršem prisluhnila in Buraka zapustila, bojda je odločitvi botrovalo tudi njeno silno ljubosumje.

Burak je moški mnogih talentov. Odlično se namreč znajde tudi kot plesalec. Tukaj si lahko ogledate posnetek, na katerem igralec pleše turški ples.

prejšnji članek
Se Mihael boji bližine? Kaj se mu je zgodilo?
Resničnostni šovi
Se Mihael boji bližine? Kaj se mu je zgodilo?
naslednji članek
Žena Willa Smitha pod turbanom skriva plešo
Svet slavnih
Žena Willa Smitha pod turbanom skriva plešo