nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Se Mihael boji bližine? Kaj se mu je zgodilo?

23. 5. 2018; 09.00
Avtor: V. M.
mihael kasaš

Mihael vidi ob sebi enostavno in naravno žensko, s podobnimi vrednotami, kot jih ima sam. foto: POP TV

Dekleta se sprašujejo, zakaj se Mihael boji dotikov. Njegova nedostopnost jih čudi, a morda Mihael zgolj stremi k temu, da dekletom ne želi dajati lažnega upanja. 34 –letnik vsekakor ni osvajalec, ki bi nežni spol zasipal z medenimi besedami in praznimi obljubami …

Izbranke Mihaela Kasaša so upale, da bodo uspele pokukati pod tančico postavnega Prekmurca in iz njega izvabile vsaj malce naklonjenega vedenja. Slednje se kljub prizadevanju deklet ni zgodilo. Mihael je do deklet ostal zadržan, hrepenenje izbrank pa se je kmalu prelevilo v razočaranje.

Mihael vidi ob sebi enostavno in naravno žensko, s podobnimi vrednotami, kot jih ima sam. foto: POP TV

Najbolj razočarana je bila Oksana, ki je v Mihaelu videla moškega svojih sanj, nato pa spoznala, da 34-letnik žal ne more izpolniti njenih pričakovanj. "Predstavljala si je celo življenje z njim, Miši pa ni pokazal interesa, oziroma jo je včeraj na zmenku še užalil in od takrat naprej je zelo žalostna in zamorjena. Poteptal ji je vse iluzije,'' je svoje opažanje opisala vedno nasmejana Alenka, za katero se zdi, da jo Mihaelova hladnost ne gane prav dosti, čeprav tudi njo čudi, zakaj se boji dotikov.

Oksana se je ob tem spraševala, kaj ga je tako prestrašilo. No, slednjega kot kaže ne bo odkrila, saj jo je Mihael že izločil iz bitke za njegovo srce. Razočarani Oksani je izločitev tako zelo odlegla, da se je vriskajoč odpravila domov. "Na začetku oddaje sem imela upanje, da Mihael išče ljubezen, ampak jaz sem malo naivna duša, še malo preveč, sedaj sem prepričana v to, da najbrž ni bil cilj Mihaleov da tukaj najde svojo resnično ljubezen."

Oksana je razočarana zapustila posestvo. foto: POP TV

prejšnji članek
Je na Jasni Kuljaj poleg nosu še kaj umetnega?
Svet slavnih
Je na Jasni Kuljaj poleg nosu še kaj umetnega?
naslednji članek
To je ženska, ki je spodila Buraka!
Svet slavnih
To je ženska, ki je spodila Buraka!