nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj, ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nihče ni vedel: Komik za las preprečil prekinitev obreda

24. 5. 2018; 11.00
Avtor: V. M.
Prince Harry in Meghan Markle poroka

foto: Profimedia

Komik James Corden je bil med kraljevo poroko povsem na robu. Bilo ga je močno strah, da bo prekinil svečan obred, se osramotil in vznejevoljil ženina, nevesto, kraljevo družino in zbrane svate …

Najbrž Jamesu niti samemu s seboj ni nikoli dolgčas. Tokrat je v svoji oddaji razkril, kaj se mu je pripetilo med poročnim obredom princa Harrya in Meghan Markle.

''Povsod so bile rože. Najlepše rože, kar ste jih kdaj videli! Ampak jaz imam precej hudo alergijo. Če sem torej v bližini cvetja, kot je bilo v primeru obreda, moram seveda kihati,'' je pojasnil James in nato z grimasami prikazal, kako se je večino časa trudil, da bi naval kihanja preprečil.

''Ravno v trenutku, ko je po prostoru zadonel glas, 'če kdo pozna kakšen razlog …' sem bil tik pred tem, da kihnem! Sam pri sebi sem milo moledoval: 'Prosim ne kihni, prosim ne kihni …','' je James v svojem zabavnem tonu opisoval poročno doživetje, nato pa pojasnil, da je zagato rešil tako, da je naval zraka preusmeril navznoter, torej vase, s čimer je zadušil zvoke, ki bi zagotovo zmotili ceremonijo.

Že res, da je komiku odleglo, ker zaradi navala kihanja ni prekinil poročnega obreda, bi pa se lahko končalo precej drugače, saj lahko zadrževanje in notranja preusmeritev zraka povzročita hude telesne poškodbe. Preverite >> Pretresljivo:Nikar ne zadržujte kihanja!

Vedno zabavni James Corden foto: Profimedia

prejšnji članek
dm tek za ženske in društvo Vesele nogice: z roko v roki
Zdravje
dm tek za ženske in društvo Vesele nogice: z roko v roki
naslednji članek
Neverjetna štiri milijonska donacija Ashtona Kutcherja
Svet slavnih
Neverjetna štiri milijonska donacija Ashtona Kutcherja
#obraziavenija
obraziavenija