janez usenik Odkrito.si

Voditelj na Pop TV: Luke Dončića imam poln kufer!

neymar re Svet24.si

VIDEO: Brazilci v šoku: so ostali brez Neymarja?

boris-becker_re Svet24.si

Beckerjev diplomatski potni list v bistvu ...

FOTO1 Dojencki Svet24.si

Kradli slovenske otroke in jih prodajali na Zahod?...

Hailey Baldwin-justin bieber-poljub Najstnica.si

Hailey Baldwin in Justin Bieber ujeta med ...

adelma Petisvet

Iz njenega groba v Konjicah seva zdravilna ...

Nick Vujičić Njena.si

Žena Nicka Vujičića iskreno o tem, kaj čuti do...

Renatova Tamara prejema nespodobna povabila
| V. M.

Renatova Tamara prejema nespodobna povabila

Gledalci oddaje Ljubezen po domače so nadvse naklonjeni izbranki Renata Lužarja Tamari Korošec. 26-letna Štajerka prejema tudi nespodobna povabila vezanih moških.

Za srce Renata Lužarja se potegujeta le še Tamara Korošec in Doroteja Knehtl. Medtem ko bi slednjo Renato najraje predčasno poslal domov, do temnolase Tamare že tekom celotnega šova goji naklonjenost. S svojo marljivostjo in simpatično naravo pa ni pritegnila le njegovo pozornost, Tamara je namreč deležna tudi naklonjenih sporočil gledalcev oddaje.

To je Renatova sanjska kmetica

Foto: Pop tv - 'Jaz sem našel tisto, ki sem jo iskal.'

Temnolaska se je slednjim na družabnem omrežju prijazno zahvalila. "Za vas je to malenkost, meni pa fuul veliko pomeni. Vsak od vas, ki si vzame čas, pa mi napiše nekaj tako lepega, je za mene nekaj posebnega. Srčki moji ste vsi vi, ki ste mi do sedaj poslali toliko pozitivnih besed! … To pomeni, da ste ljudje. Hvala, ker ste."

26-letna Štajerka pa zna pokazati tudi svojo temperamentno plat. Nič kaj odobravajoče namreč ne gleda na sporočila vezanih moških, ki jo poskušajo zvabiti v svoj objem. Na družabnem omrežju je tako v ostrem tonu javno razkrila, da ji pišejo fantje, ki imajo dekleta in jih ob tem povprašala, če mislijo da so frajerji. ''Bodi frajer pa vprašaj svojo punco, kaj ona misli o tem,'' je še navrgla Tamara, ki je poročeni oz. vezani moški ne zanimajo.

Foto: Pop TV - Tamara Korošec je srca gledalcev osvojila s svojim delom, skromnostjo in iskrenimi čustvi.