stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Renatova Tamara prejema nespodobna povabila

28. 5. 2018; 07.30
Avtor: V. M.
tamara

Tamara foto: Pop TV

Gledalci oddaje Ljubezen po domače so nadvse naklonjeni izbranki Renata Lužarja Tamari Korošec. 26-letna Štajerka prejema tudi nespodobna povabila vezanih moških.

Za srce Renata Lužarja se potegujeta le še Tamara Korošec in Doroteja Knehtl. Medtem ko bi slednjo Renato najraje predčasno poslal domov, do temnolase Tamare že tekom celotnega šova goji naklonjenost. S svojo marljivostjo in simpatično naravo pa ni pritegnila le njegovo pozornost, Tamara je namreč deležna tudi naklonjenih sporočil gledalcev oddaje.

To je Renatova sanjska kmetica

'Jaz sem našel tisto, ki sem jo iskal.' foto: Pop tv

Temnolaska se je slednjim na družabnem omrežju prijazno zahvalila. "Za vas je to malenkost, meni pa fuul veliko pomeni. Vsak od vas, ki si vzame čas, pa mi napiše nekaj tako lepega, je za mene nekaj posebnega. Srčki moji ste vsi vi, ki ste mi do sedaj poslali toliko pozitivnih besed! … To pomeni, da ste ljudje. Hvala, ker ste."

26-letna Štajerka pa zna pokazati tudi svojo temperamentno plat. Nič kaj odobravajoče namreč ne gleda na sporočila vezanih moških, ki jo poskušajo zvabiti v svoj objem. Na družabnem omrežju je tako v ostrem tonu javno razkrila, da ji pišejo fantje, ki imajo dekleta in jih ob tem povprašala, če mislijo da so frajerji. ''Bodi frajer pa vprašaj svojo punco, kaj ona misli o tem,'' je še navrgla Tamara, ki je poročeni oz. vezani moški ne zanimajo.

Tamara Korošec je srca gledalcev osvojila s svojim delom, skromnostjo in iskrenimi čustvi. foto: Pop TV

prejšnji članek
Slovenska športnica drugič noseča!
Svet slavnih
Slovenska športnica drugič noseča!
naslednji članek
Milena Zupančič o minevanju časa
Svet slavnih
Milena Zupančič o minevanju časa
#nasazenazenska
nasazenazenska