Marko Cvek 2 Odkrito.si

VIDEO: Branko iz Ljubezni po domače: A pri 49-ih ...

reka danica lovenjak prekmurje Svet24.si

Kam se pred vročino skrijejo znani obrazi?

ženska Petisvet.si

Marjan Ogorevc o tipični ženski bolezni pravi ...

oZ-naslovka_ malteška pomoč Svet24.si

Kdo so slovenski črni vitezi? So humanitarci ali ...

william kate Svet24.si

Princ William in Kate Middleton sta se odločila, ...

Miha Rodman Njena.si

Reka ljubezni: Dejan šokiral z drastično ...

nataša in marko2 Njena.si

Ljubezen po domače: Spoznajte Markovo srčno damo

Renatova Tamara prejema nespodobna povabila
| V. M.

Renatova Tamara prejema nespodobna povabila

Tamara, Pop TV

Gledalci oddaje Ljubezen po domače so nadvse naklonjeni izbranki Renata Lužarja Tamari Korošec. 26-letna Štajerka prejema tudi nespodobna povabila vezanih moških.

Za srce Renata Lužarja se potegujeta le še Tamara Korošec in Doroteja Knehtl. Medtem ko bi slednjo Renato najraje predčasno poslal domov, do temnolase Tamare že tekom celotnega šova goji naklonjenost. S svojo marljivostjo in simpatično naravo pa ni pritegnila le njegovo pozornost, Tamara je namreč deležna tudi naklonjenih sporočil gledalcev oddaje.

To je Renatova sanjska kmetica

Foto: Pop tv - Tamara in Renato

Temnolaska se je slednjim na družabnem omrežju prijazno zahvalila. "Za vas je to malenkost, meni pa fuul veliko pomeni. Vsak od vas, ki si vzame čas, pa mi napiše nekaj tako lepega, je za mene nekaj posebnega. Srčki moji ste vsi vi, ki ste mi do sedaj poslali toliko pozitivnih besed! … To pomeni, da ste ljudje. Hvala, ker ste."

26-letna Štajerka pa zna pokazati tudi svojo temperamentno plat. Nič kaj odobravajoče namreč ne gleda na sporočila vezanih moških, ki jo poskušajo zvabiti v svoj objem. Na družabnem omrežju je tako v ostrem tonu javno razkrila, da ji pišejo fantje, ki imajo dekleta in jih ob tem povprašala, če mislijo da so frajerji. ''Bodi frajer pa vprašaj svojo punco, kaj ona misli o tem,'' je še navrgla Tamara, ki je poročeni oz. vezani moški ne zanimajo.

Foto: Pop TV - Tamara Korošec