Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28
Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na policiji preverjal številke Hajdinjaka in Vežnaverja

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tik pred finalom Klemen Bunderla z zlomljeno nogo na urgenci

1. 6. 2018; 11.00
Avtor: K.M.
klemen bunderla

foto: PLANET TV

Kaj se dogaja s slovenskim voditeljem? Bo sobotna oddaja sploh izpeljana?

Pred priljubljenim slovenskim voditeljem Klemenom Bunderlo je v soboto veliko finale oddaje Nova zvezda Slovenije, ki bi ga moral voditi v živo. No, zaenkrat pa se še ne ve, kako bo vse skupaj izpeljal. Klemen je namreč včeraj pristal na urgenci. 

Leto dni je minilo od zlomljene stopalne kosti slovenskega voditelja. Poškodba ga je lansko leto oddaljila od številnih nastopih v muzikalih, ki so se zvrstili čez poletje. Do poškodbe je lani prišlo tik pred premiero muzikala Vesna, letos pa se je očitno zgodba ponovila. Tik pred finalno oddaji šova Nova zvezda Slovenije, ki jo bodo snemali v živo, si je Klemen poškodoval isto nogo, le da je tokrat 'nastradal' palec. "Brez komentarja - imam obletnico na urgenci. Spet ista noga kot lani, sam upam, da ni zloma," je Klemen zapisal na družbenih omrežjih in ob tem pripel fotografijo, ki je nastala pred Urgenco. Kasneje pa je na facebooku delil še svojo nejevoljo. "Hvala za dobre želje ... Žal se niso uresničile. 2 zloma," je zapisal. 

Očitno pa se je poškodovala tudi ena izmed finalistk. Tatjana Mihelj je namreč kot odgovor na Klemenovo objavo zapisala: "Hmm Klemen, “v nesreči nikoli nisi sam” sva že dva," k temu pa je še dodala, da bo morala počivati 6 tednov. 

Upamo, da bo sobotno oddajo Klemen lahko sploh odvodil in da se bo na finalnem odru pojavila tudi Tatjana. 

prejšnji članek
Katarina Čas uživa v blišču
Svet slavnih
Katarina Čas uživa v blišču
naslednji članek
Peter Prevc postal očka!
Svet slavnih
Peter Prevc postal očka!