potres, melbourne Svet24.si

FOTO in VIDEO: Avstralijo prizadel potres ...

dominik branimir bilobrk Svet24.si

Je pogrešani 24-letnik poskušal preplavati ...

amaro erbus 1 Svet24.si

Skupaj sta odraščala, prijateljstvo pa kronala z...

pozar simic pl Reporter.si

Ali bo šef Fursa Ivan Simič pregledal sumljive ...

marjan dikaucic bobo2 Necenzurirano

Minister bi gradil hišo, a ne bi plačal ...

olivia-colman Odkrito.si

S solznimi očmi je igralka razkrila žalostno ...

ronaldo Ekipa24.si

PREVARALA RONALDA! Sodišče jo je poslalo v ZAPOR!

Druga Roštiljada poskrbela za celodnevno zabavo
| Oglasno sporočilo

Druga Roštiljada poskrbela za celodnevno zabavo

Radio Aktual

Največja zabava na prostem je za nami!

Za nami je najbolj vroč dogodek letošnjega leta in največja zabava na prostem. Kardeljeva je v petek, 1. junija, postala prizorišče spektakularne zabave, kjer sta se na enem mestu združila roštilj in prava fešta – najboljša možna kombinacija, ki je vnaprej obljubljala noro zabavo ter dobro jedačo in pijačo! Za glasbeno zabavo so poskrbela zveneča imena slovenske in hrvaške glasbe, v ritmih glasbenega spektakla pa je dišalo po okusnih dobrotah z žara.

Foto: Radio Aktual

Dogodek vreden udeležbe

Na največji Roštiljadi je že ob 15. uri močno zadišalo po čevapčičih, pleskavicah in drugih slastnih dobrotah z žara, vse do 20. ure pa so na vrsto prišli tisti še posebej lačni z All you can eat – čevapčiči! Navdušenci vročih dobrot z žara so zagotovo prišli na svoj račun, saj jim je nakup vstopnice omogočal neomejeno preizkušanje! Tudi tistih dobrot, ki so jih pripravili znani Slovenci. Ja, prav ste slišali! Pri nas zvezde niso plesale, ampak PEKLE!

Foto: Radio Aktual - Zvezde so za peko uporabile AVE izdelke.

Foto: Radio Aktual - Zvezde pečejo - Sinke in Tomaž sta si pripekla zmago.

V peki na žaru so se preizkusili Siniša M. Vasiljev – Sinke, Tibor Baiee  in Alja N. Viryent (vsi MasterChef) ter Franci Kek in radijec Matej Kirn Starič. V peki je s pomočnikom slavil Sinke, njegov pomočnik Tomaž pa je domov odšel s čvapčiči, ki so tehtali toliko kot on, podarili pa so jih pri podjetju AVE.

Foto: Marko Vavpotič / M24.si

Foto: Marko Vavpotič / M24.si

Ob vroči kulinarični ponudbi in obilici hladne pijače smo se družili ob številnih noro zabavnih in družabnih igrah, tekmovanjih in aktivnostih, seveda pa nismo pozabili na ostala ekskluzivna presenečenja!

Iskali smo najmočnejšega Slovenca: tekmovanje SLOVENIJA STRONGEST MAN!

Na tekmovanju, ki je potekalo med 16. 30 in 19.00 na tekaški stezi za odrom, so najmočnejši Slovenci v družbi Matjaža Belška, PRO strongman tekmovalca, lahko dokazali kaj zmorejo! So lahko dvignili hlod ali pa celo avtomobil? Pod budnim očesom svetovnega prvaka 2017 v disciplini "giant dumbbell’" smo to preverili na tekmovanju Slovenija Strongest Man! V tekmovanju pa je z neverjetno močjo slavil Matjaž Belšak iz Medvod. 

Foto: Marko Vavpotič / M24.si

Foto: Marko Vavpotič / M24.si

Več kot 9 nastopajočih

V večernih urah so na oder stopila zveneča imena slovenske in hrvaške glasbe, ki obljubljajo nepozaben večer. Prihajajo: Davor Radolfi, Lidija Bačić, Grupa Vigor, za stopnjevanje vročice večera sta poskrbeli naši Petkova pumpa in Aktualova galama, z nami pa so bili tudi tudi Učiteljice, Challe Salle, Bojan Ristić in Brass band ter Koktelsi!

Foto: Marko Vavpotič / M24.si

Foto: Marko Vavpotič / M24.si

Se vidimo naslednje leto! 

Foto: Radio Aktual

Foto: Radio Aktual - Cricket vžigalniki trajajo dlje.