Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Trump sam na letovaje, O Melanii ni ne duha, ne sluha ...

2. 6. 2018; 12.00
Avtor: V. M. / STA
melania trump

V bolnišnici bo ostala še nekaj dni. foto: Reuters

Ameriški predsednik Donald Trump je v petek za konec tedna odpotoval v predsedniško letovišče Camp David, ženo Melanio pa je pustil doma v Beli hiši.

V petek je minil že 22. dan, odkar Američani niso videli svoje prve dame. Novinarji so v petek v Beli hiši opazili njeno mamo Amalijo Knavs.

Trump je v helikopter na južni trati Bele hiše v petek vzel hčerki Ivanko in Tiffany, zeta Jareda Kushnerja in sina Donalda mlajšega. Melania in Barron pa sta ostala doma. Bela hiša je sporočila, da bo prva dama izpustila pot v Maryland, vendar ni navedla razloga.

Melanio Trump so ljudje nazadnje videli v javnosti 10. maja, ko jo je Trump zgodaj zjutraj vzel s seboj na vojaško letališče, da pozdravita tri ameriške talce iz Severne Koreje, za katere se je v petek Trump pohvalil, da ni plačal niti centa.

Nekaj dni kasneje so sporočili, da so Melanii Trump operirali ledvico, v Belo hišo pa naj bi se vrnila pred dvema tednoma. Trump je pretekli teden dejal, da se žena dobro počuti, v javnosti pa se prva dama še ni pojavila.

Nekateri tudi dvomijo, ali je Melania sama napisala nekaj sporočil na Twitterju, ki so bili v njenem imenu objavljeni od 22. maja. Ameriški analitiki so namreč v nekaterih tvitih opazili vzorec izražanja predsednika Trumpa, ki se namerava v naslednjih dneh pogovarjati s svetovnimi voditelji o trgovinskih sporazumih.

prejšnji članek
7 nasvetov za nanos pudra priznane vizažiskte
Moda&Lepota
7 nasvetov za nanos pudra priznane vizažiskte
naslednji članek
Druga Roštiljada poskrbela za celodnevno zabavo
Svet slavnih
Druga Roštiljada poskrbela za celodnevno zabavo
#nasazenazenska
nasazenazenska